Krenule prijave za projekt Tjedan odmora vrijedan. Uključite se

Krenule su prijave za projekt Tjedan odmora vrijedan, kojem je primarni cilj produžiti turističku sezonu. Tjedan odmora vrijedan je akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 10. do 19. 4. 2020....

Krenule su prijave za projekt Tjedan odmora vrijedan, kojem je primarni cilj produžiti turističku sezonu.

Tjedan odmora vrijedan je akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 10. do 19. 4. 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći 50% popusta na cijene za sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Želite biti dio projekta? Uključite se, prijave kreću od 17.02.

Foto: Tjedan odmora vrijedan

U akciju se mogu uključiti svi turistički gospodarski subjekti: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, aktivnosti i dr.

Za sudjelovanje u akciji “Tjedan odmora vrijedan” prvo je potrebno registrirati se. Registracija će biti moguća od 17. 2. 2020., a pri registraciji potrebno je unijet svoje kontakt podatke kao i osnovne podatke o poslovnom subjektu koji prijavljujete za sudjelovanje. Također, svoju turističku ponudu morate stvaiti u određenu kategorju, od smještaja, hrabe i pića, aktivni odmor, ruralni turizam na dalje…

Sve uvjete sudjelovanja u projektu pričitajte OVDJE

Tijekom ožujka krenut će i velika nacionalna kampanja kojom će se pozvati domaći gosti da krenu na put i iskoriste pogodnosti koje im Tjedan odmora vrijedan nudi.

Više informacija o cijelom projektu saznajte OVDJE

Naslovna fotografija: Plitvička jezera, Pixabay.com / Ilustracija: HrTurizam.hr

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN