LUSINI - vodeći europski partner u hotelijerstvu i ugostiteljstvu stigao u Hrvatsku

Najveći HoReCa asortiman u Hrvatskoj.

Autor:  HrTurizam Promo

10. srpnja 2023.

Hrvatska je poznato turističko odredište koja posljednjih godina sve više razvija i ulaže u ugostiteljstvo.

Kako bi usluga bila na najvišem nivou za brojne posjetitelje kafića, restorana i hotela, ulaganje u najkvalitetniju opremu i pružanje vrhunskog ugostiteljskog doživljaja svim posjetiteljima postala je nužna obveza svakog turističkog poduzetnika.

Odnedavno sve potrebe i zahtjeve hrvatskih ugostitelja, restoratera i hotelijera ispunjava njemačka tvrtka LUSINI Group, jedan od vodećih dobavljača opreme za hotele i ugostiteljstvo u neprehrambenom sektoru u Europi.

Otvaranjem tvrtke LUSINI Hrvatska i jedinstvenog hrvatskog online shopa koji nudi više od 40.000 proizvoda vrhunske profesionalne kvalitete i pristupačnih cijena, Hrvatska je dobila novu dimenziju poslovanja i unaprjeđenja turističke ponude i turizma kao najvažnije gospodarske grane. 

Lusini porculanski tanjur etana

LUSINI je prvi istinski webshop za hrvatske ugostitelje koji nudi vanjski i unutarnji namještaj, porculansko posuđe, profesionalni pribor za jelo, najmoderniju i profesionalnu radnu odjeću za kuhanje JOBELINE, buffet opremu, kuhinje, ali i hotelski tekstil vrhunske izrade poput plahti i ručnika.

Nabrojani brendovi tek su dio iz niza bogate LUSINI ponude za strastvene domaćine i ugostitelje, a snažno raste i kupnja kućanstava koje privlači ovako veliki izbor i kvaliteta proizvoda ove tvrtke. Sve više kupaca preferira suradnju s LUSINI gdje nalazi „sve na jednom mjestu“.

Otvaranje lokacije u Hrvatskoj važna je prekretnica za LUSINI, ali i hrvatski turizam u cjelini. Prepoznali smo turistički potencijal, pratimo koliko Hrvatska svake godine postiže sve bolje turističke rezultate i uviđamo da je zemlja s najvećim napretkom u području unaprjeđenja turizma, ali i atraktivna turistička destinacija s visokim potencijalom turističkih ulaganja.

Želimo pružiti sveobuhvatnu potporu, vrhunsku uslugu te profesionalnu kvalitetu svim našim hrvatskim dugogodišnjim kupcima i partnerima koji su prethodno mora li naručivati i kupovati preko Njemačke ili partnerskih dobavljača naše vrhunske, raznolike i kvalitetnije proizvode. Time nastavljamo LUSINI jevu strategiju internacionalizacije i zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, poznajemo potrebe naših postojećih, ali i novih kupaca te im pružamo još bolju podršku i osobno smo im na raspolaganju.

LUSINI je prvi pravi webshop za ugostitelje te od sada hrvatsko ugostiteljstvo ima sve na jednom mjestu, a naša stručnost i osobna usluga kupcima dostupna je u svakom trenutku putem mnogobrojnih prodajnih predstavnika na terenu i putem Službe za korisnike kako bismo pomogli u najboljem i lakšem odabiru između tisuća artikala profesionalne razine kvalitete koje imamo u ponudi“, istaknuo je Velimir Smetko, generalni direktor LUSINI Hrvatska koji ima dugogodišnje iskustvo u HoReCa industriji i turizmu. 

Velimir smetko generalni direktor lusini hrvatska
Foto: Velimir Smetko, Generalni direktor LUSINI Hrvatska, © LUSINI Group

Ovaj vodeći partner u hotelijerstvu i ugostiteljstvu jamči 95% dostupnost artikala odmah i kompletnu isporuku traženih proizvoda u svim europskim zemljama koje kupcima, osim vrhunske kvalitete te personalizirane usluge, pružaju sigurnost. 

Najveći HoReCa asortiman u Hrvatskoj – 40.000 artikala. Sve na jednom mjestu. Brza isporuka 4-6 dana 

LUSINI je dom poznatih gastronomskih brendova partnera poput VEGA koja inspirira novim rješenjima, funkcionalnošću i dizajnerskim karakterom u području posuđa, namještaja i kuhinja, tu je i pružatelj tekstilnih rješenja ERWIN M. koji je najstariji dio brenda LUSINI, potom JOBELINE funkcionalna profesionalna odjeća u skladu s najnovijim trendovima i savršenom izvedbom i brojni drugi.

Ono po čemu je LUSINI webshop poseban je naša brza i povoljna isporuka – jamčimo kupcima dostavu u roku od četiri do šest dana za čitavu Hrvatsku uključujući i otoke. Uz naše vlastite prepoznatljive marke, kupcima približavamo vrhunske svjetski poznate gastro brendove i nudimo mogućnost personalizacije i ogledne usluge uzoraka kojima zadovoljavamo najviše zahtjeve i kriterije svih ugostitelja.“, nadodaje  generalni direktor Smetko. 

Lusini gastro stolica arne

U Zagrebu izložbeni prostor na više od 300 metara četvornih

Kako bi svi kupci iz prve ruke mogli iskusiti i uvjeriti se u vrhunsku kvalitetu i ostvarenje svih njihovih ugostiteljskih zahtjeva, u Zagrebu će uskoro na adresi Roberta Frangeša Mihanovića 9 u Sky Office Toweru biti otvoren impresivan i moderan izložbeni prostor na više od 300 metara četvornih s brojnim hotelskim ili restoranskim unutarnjim i vanjskim namještajem, dodacima za bar, tekstilom pomno biranih materijala i uzoraka koji ispunjavaju sve želje i potrebe kupaca.

Više o cijeloj HoReCa ponudu saznajte na www.lusini.com.

Foto: LUSINI Group

O LUSINI

LUSINI Hrvatska je 14-ta država u kojoj je LUSINI GROUP - vodeća njemačka tvrtka u području opremanja ugostiteljstva i hotelijerstva, prisutna. Hrvatska se tako nalazi na prestižnoj LUSINI listi poznatih gastronomskih prijestolnica poput Francuske, Njemačke, Italije, Austrije, Španjolske, Švedske, Belgije i drugih zemalja koje svoje ugostiteljske objekte opremaju vrhunskom LUSINI opremom. Tvrtka je osnovana 1987. godine kao hotelska praonica rublja Erwin Müller, tada započinje rad kao veletrgovina tekstilom s četiri zaposlena, grupa tvrtki ima danas oko 650 zaposlenih na 15 lokacija diljem svijeta. 

Autor:  HrTurizam Promo

10. srpnja 2023.