Martina Nimac Kalcina nova predsjednica Zajednice obiteljskog turizma HGK

U sklopu Foruma obiteljskog smještaja ( FOS ) koji se održao u Splitu od 29. do 30. ožujka, na izbornoj sjednici Zajednice obiteljskog turizma HGK za predsjednicu Zajednice izabrana...

U sklopu Foruma obiteljskog smještaja ( FOS ) koji se održao u Splitu od 29. do 30. ožujka, na izbornoj sjednici Zajednice obiteljskog turizma HGK za predsjednicu Zajednice izabrana je Martina Nimac Kalcina, dok je za zamjenike predsjednice izabrani su Emilija Čudina i Kristijan Perković.

Povodom izbora Nimac Kalcina osvrnula se na predstavljanje interesa obiteljskoga smještaja na regionalnoj i lokalnoj razini. „Nužno je da regionalni predstavnici neposredno sudjeluju u kreiranju turističke politike destinacije. Naime, s obzirom na sve veću decentralizaciju utemeljenu na novim zakonskim regulativama, odluke će se sve više donositi na lokalnim razinama. Stoga je među svim predstavnicima potrebno uspostaviti stalnu međusobnu komunikaciju jer jedino kada razmjenjujemo informacije i kada nastupamo zajedno možemo postići da obiteljski smještaj uživa zasluženi status,“ rekla je Nimac Kalcina.

U sklopu Foruma dodijeljene su i nagrade „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ najboljim iznajmljivačima u 11 kategorija. 

Više o FOS-u koji se održao u Splitu saznajte u prilogu:

ULAGANJE U KVALITETU JE KLJUČ KONKURENTNOSTI OBITELJSKOG SMJEŠTAJA

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN