Mladen Knežević novi član Uprave Aminessa

Nadzorni odbor društva Aminess d.d. (Aminess Hotels & Resorts) imenovao je Mladena Kneževića novim članom Uprave društva. Dosadašnji direktor prod...

Autor:  HrTurizam.hr

6. studenoga 2023.

Nadzorni odbor društva Aminess d.d. (Aminess Hotels & Resorts) imenovao je Mladena Kneževića novim članom Uprave društva. Dosadašnji direktor prodaje i marketinga na novu je poziciju, koja donosi širu razinu odgovornosti te otvara prostor za još snažniji doprinos razvoju Aminess grupacije, stupio 01. studenog. 

Mladen Knezevic profesionalnu karijeru započeo je 2008. godine u odjelu prodaje tadašnje Lagune Novigrad d.d. u kojoj je, vrlo brzo napredovao do direktora prodaje i marketinga.

Dugogodišnji je stalni član vijeća i skupštine TZ-a Novigrad. Također, član je izvršnih odbora strukovnih udruga KUH i UPUUH.

Od društva koje je davne 1970. poslovalo u sklopu porečkih i umaških turističkih poduzeća, Laguna Novigrad d.d. prerasla je u jednu od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj.

Aminess d.d. pod svojim brendom Aminess Hotels & Resorts danas upravlja s ukupno 14 hotela, 5 kampova i 3 resorta s vilama i apartmanima na najatraktivnijim destinacijama diljem Jadrana - u Istri, na otocima Krku i Pagu, Makarskoj, otoku Korčuli te poluotoku Pelješcu. Većinski vlasnik društva je Auctor kapital d.o.o. iz Zagreba.

Autor:  HrTurizam.hr

6. studenoga 2023.