Na drugi Hotel Operations Weekend Festival dolaze lideri hotelskih operacija

HOW Festival je jedino mjesto na kojem se mogu čuti najnoviji trendovi hotelskih operacija od globalnih lidera hotelijerstva.  Tako istraživanja i novitete iz odjela hrane i pića bit će...

HOW Festival je jedino mjesto na kojem se mogu čuti najnoviji trendovi hotelskih operacija od globalnih lidera hotelijerstva. 

Tako istraživanja i novitete iz odjela hrane i pića bit će predstavljeni od strane Marriott Internationala, kako razvijati talente kod djelatnika od Wyndham Internationala, od InterContinentala na koji način koristiti podatke (data) kako bismo privukli više gostiju, a generalno o globalnim trendovima od koga nego od vodećih hotelskih kompanija Hyatt Internationala i Accora.  

Osim ovih svjetskih imena, HOW će okupiti 50 regionalnih i međunarodnih panelista i više od 500 sudionika! HOW na zanimljiv, inovativan i interaktivan način predstavlja najnovije globalne trendove, a u fokus stavlja podizanje kvalitete hotelskih operacija. 

Samo znanje, edukacija i razvoj nam omogućavaju da se razlikujemo od konkurencije i da ponudimo nešto drugačije. Hotelijeri znaju da se trendovi često mijenjaju, da treba pratiti sve promjene i gledati dalje od uobičajenog. Upravo zbog toga će svi idući tjedan biti u Poreču!

Više o HOW festivalu saznajte na službenim web stranicama www.howfestival.com 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN