Nacionalni park Krka pokrenuo kampanju za iznajmljivače i njihove goste

Potraga za legendom

Autor:  HrTurizam.hr

12. svibnja 2022.

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ pokrenula je novu nagradnu promotivnu kampanju „Potraga za legendom“ s ciljem upoznavanja dugogodišnjih gostiju Šibensko - kninske županije županije i njihovih domaćina.

Naime, Turističke zajednice u Šibensko-kninskoj županiji pozvane su da se uključe u kampanju tako što će preko svojih ureda potaknuti domaćine da predstave svoje najvjernije goste i podijele njihovu zajedničku priču.

Turističke zajednice u Šibensko-kninskoj županiji preuzele bi zadatak da kontaktiraju domaćine i proslijede im uvjete sudjelovanja u kampanji i prijavnice i da potom odaberu, u skladu s određenim kriterijima, najviše tri originalne priče koje će poslati Javnoj ustanovi „Nacionalni park Krka“.

"Ako imate vjernog i dugogodišnjeg gosta kojeg biste voljeli nagraditi izletom u NP „Krka“, javite se turističkoj zajednici svoga mjesta do kraja svibnja i sudjelujte u nagradnoj kampanji" navode iz NP Krka. 

Tročlana stručna komisija odabrat će ukupno pet priča koje će biti nagrađene. Gost i njegova obitelj i njihov domaćin bit će nagrađeni obilaskom Nacionalnog parka „Krka“ uz stručno vodstvo, a dobit će i knjigu Legenda o Krki, objavljenu u nakladi JU „NP Krka“. 

Na taj način ujedno će se obogatiti turistička ponuda i ojačati suradnja između lokalnih turističkih zajednica i Parka, a vjerni gosti upoznat će se s iznimnim prirodnim i kulturnopovijesnim vrijednostima Nacionalnog parka „Krka“.

"Pozivamo sve iznajmljivače na prostoru Šibensko-kninske županije da se preko ureda svoje turističke zajednice odazovu pozivu." zaključuju iz NP Krka. 

Priče će se prikupljati od 10. do 31. svibnja 2022.

Autor:  HrTurizam.hr

12. svibnja 2022.