Nagradni natječaj „Inovativan budi, turizam ti posao nudi“

U sklopu ovogodišnjih Dana poslova u turizmu, Ministarstvo turizma organizira nagradni natječaj “Inovativan budi – turizam ti posao nudi” namijenjen srednjim ugostiteljsko-turističkim školama i visokim učilištima s programima iz...

U sklopu ovogodišnjih Dana poslova u turizmu, Ministarstvo turizma organizira nagradni natječaj “Inovativan budi – turizam ti posao nudi” namijenjen srednjim ugostiteljsko-turističkim školama i visokim učilištima s programima iz područja turizma i ugostiteljstva.

Kako ističu iz Ministarstva turizma, cilj natječaja je promocija ugostiteljsko – turističkih zanimanja i turizma kao atraktivnog resora koji pruža mogućnost zapošljavanja. Na natječaj se mogu prijaviti srednje ugostiteljsko-turističke škole i visoka učilišta s programima iz područja turizma i ugostiteljstva. Prijave se primaju od 15. siječnja do 29. siječnja 2018, a dodjela nagrada održat će se 2. veljače 2018. u Splitu na Danima poslova u turizmu 2018.

Ukupni fond nagrada iznosi 50.000 kuna:

  • 1. mjesto: 25.000 kn, s namjenom studijskog posjeta kulinarskom centru u Baskiji (Basque Culinary Center),
  • 2. mjesto: 15.000 kn, s namjenom studijskog posjeta centru izvrsnosti za ugostiteljstvo i turizam u Austriji,
  • 3. mjesto: 10.000 kn, s namjenom studijskog posjeta hotelskoj tvrtci u Hrvatskoj.

Natječaj “Inovativan budi – turizam ti posao nudi”, uz manifestaciju Dani poslova koja se ove godine održava u Osijeku, Zagrebu i Splitu u organizaciji Ministarstva turizma, Ministarstva rada i mirovinskoga sustava te Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, jedna je od mjera Ministarstva turizma u promociji ugostiteljsko-turističkih zanimanja i turizma kao atraktivnog sektora koji pruža mogućnost zapošljavanja.

Natječajna dokumentacija:

Povezana vijest:

DANI POSLOVA U TURIZMU U OSIJEKU, ZAGREBU I SPLITU

POZIV POSLODAVCIMA ZA IZLAGANJE NA DANIMA POSLOVA U TURIZMU 2018.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN