Napokon imamo i podcast o putovanjima – PUTOCAST

Format koji napokon i u Hrvatskoj sve više i više zauzima svoje mjesto na tržištu, iz dana u dan se širi kroz razne industrije. Pioniri koji su zarazili cijeli...

Format koji napokon i u Hrvatskoj sve više i više zauzima svoje mjesto na tržištu, iz dana u dan se širi kroz razne industrije. Pioniri koji su zarazili cijeli poslovni sektor ovim formatom su Saša Tenodi i Ivan Voras s podcastom Surove Strasti ( svakako velike preporuka – moja svakodnevna poslovna literatura ).

Nakon toga dobili smo odličan podcast iz svijeta start up scene zahvaljujući kolegama iz Netokracija.hr, a naše tržište je bogatije i za totalno novi format Poslovni FM – prvog poslovnog internet i podcast radija.

Bilo je vrijeme da netko uskoči kroz ovaj odličan podcast format i u segmentu putovanja, a tko će drugi neko Iva i Branko Krčmar, koji su poznatiji kao Putoholičari, a koji su putovanjima zarazili na desetke tisuće putnika iz Hrvatske.

Dakle, ne čekajte više nego bacite uho na PUTOCAST – podcast o putovanjima i nova digitalna platforma koje će dodatno povezivati i okupljati brojne zaljubljenike u putovanja i putopisne priče.

Kako ističu Putoholičari, PUTOCAST će ugostiti znane i neznane putoholičare: ovisnike o putovanjima koji su spremni podijeliti svoje putničke anegdote, dojmove, iskustva i savjete, a u ulozi domaćina dočekat će ih svestrani Domagoj Jakopović Ribafish koji će se s inspirativnim gostima družiti dva do tri puta mjesečno.

Gost u prvom izdanju PUTOCASTA bio je Slaven Škrobot – putnik koji je uzor i najbolji motivator svima koji priželjkuju putovati, ali nikako da se pokrenu. Škrobot ima 33 godine, a prije 10 godina doživio je nesreću na ljetovanju i ostao paraliziran. Ipak, tjelesni invaliditet nije ga spriječio da se pokrene, da živi svoju strast i putujući otkriva svijet te dijeli svoja iskustva s brojnim pratiteljima na blogu i društvenim mrežama. Ribafishu je otkrio koliko je kompleksna organizacija njegovih putovanja, što mu je neophodno spakirati te kako se snalazi na mjestima koja nisu prilagođena osobama s invaliditetom.

Slaven svakim novim putovanjem pomiče vlastite granice baš kao što su ih odlučili pomaknuti i Putoholičari Iva i Branko dodavši PUTOCASTU uz zvučni zapis i video zapise i fotografije kako bi putničke priče bile još inspirativnije.

PUTOCAST možete pratiti na webu i svim društvenim mrežama Putoholičara te na YouTube i podcast kanalima.

Želite kvalitetnu platformu za putovanja kako bi se povezali s putnicima tj. prodali im svoje usluge i proizvode? Imate je. Podržite je, ne da im pomognete, nego jer imate poslovni interes direktno plasirati svoje promotivne poruke.

Kako Putoholičari okupljaju široku i veliku zajednicu zaljubljenika u putovanja, svakako preporučujem potencijalnim sponzorima da budu dio njihove platforme. Danas je više nego ikada fokus na specijaliziranim, kvalitetnim i autentičnim platformama.

Naslovna fotografija: FB Putoholičari

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN