Nastavak suradnje LH&V i Silver Air-a: Izravni povratni letovi iz Zagreba, Venecije i Lugana za Lošinj

Lošinjski hotelski brend Lošinj Hotels & Villas svojim gostima od 15. lipnja do 28. rujna u suradnji sa češkim avioprijevoznikom Silver Air organizira izravne povratne letove iz Zagreba, Venecije...

Lošinjski hotelski brend Lošinj Hotels & Villas svojim gostima od 15. lipnja do 28. rujna u suradnji sa češkim avioprijevoznikom Silver Air organizira izravne povratne letove iz Zagreba, Venecije i Lugana.

Nastavak je to odlične suradnje koja je počela prošle godine, a koja se pokazala kao pun pogodak. Avionski letovi su tako postali najjednostavniji način dolaska na otok Lošinj, domaćim i stranim gostima, ali i doprinijeli boljoj prometnoj povezanosti otoka Lošinja s kopnom, koji će koristiti svim stanovnicima otoka Lošinja.

Na Lošinj tako gosti mogu putovati povratnim letovima iz Zagreba tri puta tjedno, a iz Venecije i švicarskog Lugana dva puta tjedno. Za dolazak na otok Lošinj iz Zagreba potrebno je manje od sat vrmena, točnije samo 50 minuta. Na avion u Zagrebu može sjesti u petak prijepodne i s Lošinja se vratiti u nedjelju ili utorak u poslijepodnevnim satima.

Hotel Bellevue, Mali Lošinj

Nastavak organiziranih letova na otok Lošinj logičan je slijed aktivnosti koje provodimo s ciljem razvoja ovog jedinstvenog otoka, njegove turističke ponude i pozicioniranja kao nezaobilazne turističke destinacije. Svojevrsna izoliranost otoka Lošinja ujedno je i njegova prednost. Netaknuta priroda i atmosfera kojom Lošinj odiše nude jedinstven i potpun odmor, a zahvaljujući ovim letovima dolazak na Lošinj i uživanje u njegovim čarima nikada nije bio jednostavniji i brži“ rekao je član Uprave Grupe Jadranka Goran Filipović.

Bolja prometna povezanost i lakša komunikacija otoka s kopnom jedan je od strateških ciljeva lošinjske Grupe Jadranka, koja aktivno zadnjih godina radi kako bi svojom ponudom pozicionirala Lošinj i cjelokupni cresko-lošinjski arhipelag na turističkoj karti ovog dijela Mediterana. Ostvarenju tih ciljeva pridonijet će i planirana rekonstrukcija i proširenje Aerodroma Mali Lošinj, koje će u budućnosti omogućiti lakšu dostupnost destinaciji svim posjetiteljima, jer će tada na Lošinj moći slijetati zrakoplovi kapaciteta do 180 putnika, a u planu je i gradnja golf igrališta na Lošinju. 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN