Nastavlja se projekt "Živimo Destinaciju Vinkovci"

TZG Vinkovaca prošle je godine započela projekt Živimo Destinaciju Vinkovci koji su podržali HTZ i TZ VSŽ putem Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja

Autor:  HrTurizam Promo

14. veljače 2024.

Turistička zajednica grada Vinkovaca prošle je godine započela projekt Živimo Destinaciju Vinkovci. Radi se o svojevrsnoj destinacijskoj platformi za suradnju svih lokalnih dionika koju su podržali Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije putem Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja.

Započeo je kao projekt Održivi Vinkovci koji je sadržavao niz aktivnosti, a iz svih se kristaliziralo uspostavljanje modela kontinuirane i funkcionalne suradnje turističke zajednice (kao institucije koja upravlja razvojem destinacije te ključnih dionika privatnih iznajmljivača. Oni naime u svom poslovanju izravno i aktivno sudjeluju u kreiranju i podržavanju razvoja destinacije stoga su iz Turističke zajednice grada Vinkovaca upravo prema njima uputili poziv i usmjerili fokus.

Zivimo destinaciju vinkovci banner tz vinkovci

///Živimo destinaciju Vinkovci - destinacijska platforma za suradnju svih lokalnih dionika

Ove godine nastavlja se s razvojem projekta kroz ključne aktivnosti:

  • Posjet dionika kulturnim institucijama i kušaonicama
  • Edukacije dionika na temu digitalnog marketinga
  • Edukacije na temu aktivnosti turističke zajednice
  • Povećanje vidljivosti akcije Volim Vinkovce

Cijela priča zaokružena je i video uratkom kojim se Vinkovci predstavljaju kao city break destinacija, a više o samom projektu možete pronaći na POVEZNICI.

 

Autor:  HrTurizam Promo

14. veljače 2024.