Noble Caledonia,vodeći svjetski operater za krstarenja malim brodovima,uvrstio Monet u svoju flotu

U flotu brodova jednog od najcjenjenijih europskih putničkih operatera engleske tvrtke Noble Caledonia nedavno je ušao ‘Brodosplitov’ elegantni krstaš ‘Monet u vlasništvu Brodosplit-Plovidbe, nakon što je potpisan ugovor za...

U flotu brodova jednog od najcjenjenijih europskih putničkih operatera engleske tvrtke Noble Caledonia nedavno je ušao ‘Brodosplitov’ elegantni krstaš ‘Monet u vlasništvu Brodosplit-Plovidbe, nakon što je potpisan ugovor za najam za seriju krstarenja Jadranom i Egejem 2020. godine.

Noble Caledonia vodeći je svjetski operater za krstarenja malim brodovima. “Ako ste jedni od onih kojima su privlačni veliki turistički brodovi koji ugošćuju tisuće putnika tada, naravno, ovo nije brod za vas. No, ako više volite neformalnu i toplu atmosferu sličniju atmosferi privatne jahte u kombinaciji s programom putovanja posvećenom otkrivanju i opuštanju, ne morate tražiti dalje” ističu iz Brodosplita.

Foto: Brodosplit

Monet je uređen je ‘Getsbijevskim’ interijerom i palubama s puno sjedećeg prostora za čitanje i opuštanje. Nosi ime francuskog impresionističkog slikara Oscar-Claude Moneta, čijim vjernim reprodukcijama je ispunjen sav javni prostor i kabine za putnike. Knjižnica nudi paletu knjiga i časopisa, a otvoreni bar & lounge se prema željama putnika presvlači u ugodno mjesto za opuštanje i ples. Na brodu se također nalazi i opremljena teretana sa velikim brojem modernih sprava za vježbanje.

Za kraj MOnet je dug 68 metara te ostvaruje brzinu od 13 čvorova. U 30 kabina može se smjestiti 60 putnika o kojima brigu vodi 27 članova posade. Naravno, sve kabine su klimatizirane, imaju mini bar, telefon, LED TV i Wi-Fi internet.

Povezane vijesti: