NP Plitvička jezera donijeli odluku o promjeni cijena ulaznice za grupne posjete parku

S ciljem pokretanja grupnog segmenta tržišta, a uslijed novonastale situacije na svjetskom turističkom tržištu koja je uzrokovana pandemijom izazvanom virusom COVID-19, vodstvo NP Plitvička jezera donijelo je odluku o...

S ciljem pokretanja grupnog segmenta tržišta, a uslijed novonastale situacije na svjetskom turističkom tržištu koja je uzrokovana pandemijom izazvanom virusom COVID-19, vodstvo NP Plitvička jezera donijelo je odluku o promjeni cijena ulaznice za grupne posjete parku.

Rezultat je to UHPA-ine inicijative prema nacionalnim i parkovima prirode za smanjenjem cijena ulaznica za grupne posjete kako bismo slijedom popuštanja epidemioloških mjera i otvaranja granica ipak mogli očekivati određeni turistički promet u ovoj turističkoj sezoni. 

Popuštanjem epidemioloških mjera i otvaranjem granica, nadamo se kako bismo ipak mogli ostvariti određeni turistički promet u ovoj turističkoj sezoni, ali uz uvjet da svi dionici turističke industrije daju svoj doprinos kroz korekciju cijena svojih usluga. Jedino tako možemo se upustiti u borbu s konkurentima za svakog gosta“, istaknuo je Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e prilikom pokretanja inicijative.

Korigirane cijene za grupe u periodu od 26.05. do 18.06.2020. iznose:

Odrasli grupe – 80,00 kn

Studenti grupe – 50,00 kn

Djeca od 07 do 18 godine grupe – 25,00 kn

Djeca do 7 godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50% – Gratis

Čeka se reakcija i drugih nacionalnih parkova i parkova prirode.

Također, iz NP Plitvičkih jezera objavili su video o sigurnosnim i epidemiološkim mjerama koji su poduzeli u svojim smještajnim objektima.

Foto: Pixabay.com

Povezane vijesti: