Objavljen natječaj za DMK putničke agencije ” Turistički cvijet- Kvaliteta za Hrvatsku 2017.”

Hrvatska gospodarska komora već 21. godinu zaredom provodi akciju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ u okviru koje se dodjeljuju nagrade i priznanja gospodarskim subjektima u turizmu. Kao i...

Hrvatska gospodarska komora već 21. godinu zaredom provodi akciju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ u okviru koje se dodjeljuju nagrade i priznanja gospodarskim subjektima u turizmu.

Kao i do sada, i ove godine provesti če se ocjenjivanje DMK putničkih agencija te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja. Ove godine ćemo po prvi puta agencije ocjenjivati u tri kategorije: MALA (do 10 zaposlenih), SREDNJA (11-39 zaposlenih) i VELIKA (iznad 40 zaposlenih).

Nositelj ocjenjivanja DMK putničkih agencija je Udruženje putničkih agencija pri HGK u partnerstvu sa Udrugom hrvatskih putničkih agencija koji su u suradnji izradili i usuglasili metodologiju ocjenjivanja. Postupak ocjenjivanja provesti će se u dvije faze. Prva je prikupljanje i obrada kvalitativnih, fizičkih i financijskih pokazatelja putem Upitnika koji ispunjavaju sve zainteresirane putničke agencije. U drugoj fazi Povjerenstvo za ocjenjivanje putničkih agencija obići će i ocijeniti najbolje rangirane putničke agencije temeljem prikupljenih i analiziranih pokazatelja prve faze.

Foto: Hotel Waldinger, Osijek

Konačan redoslijed najboljih po kategorijama dobiti će se zbrojem rezultata obje faze ocjenjivanja. DMK putničkom agencijom godine biti će proglašena ona s najvećim brojem bodova u drugoj fazi, kvalitativnoj ocjeni povjerenstva a između prvoplasiranih u kategorijama male, srednje i velike agencije.

Prijavite se i ispunite upitnik o fizičkim, financijskim i kvalitativnim kriterijima, samim ispunjavanjem upitnika ste se prijavili i za ocjenjivanje. Rok za prijavu je najkasnije do do 30.6. 2017.  :NATJEČAJ ZA DMK TURISTIČKU AGENCIJU GODINE “Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku 2017.

 

Vijesti: