Objavljen Poziv za iskazivanje interesa za provedbu projekta „Sportska Hrvatska“ u 2019. godini

Hrvatska turistička zajednica objavila je Poziv za iskazivanje interesa za provedbu projekta „Sportska Hrvatska“ za 2019. godinu. Ovim Pozivom planira se, kroz posebnu marketinšku i PR suradnju na vrhunskim...

Hrvatska turistička zajednica objavila je Poziv za iskazivanje interesa za provedbu projekta „Sportska Hrvatska“ za 2019. godinu.

Ovim Pozivom planira se, kroz posebnu marketinšku i PR suradnju na vrhunskim sportskim projektima, uspostava partnerstva s organizatorima vrhunskih međunarodnih sportskih natjecanja u Hrvatskoj te vrhunskim hrvatskim sportašima u cilju dodatne promocije na emitivnim tržištima, ističu iz HTZ-a.

„Vrhunskim sportskim projektima želimo podići svijest o Hrvatskoj kao atraktivnoj turističkoj destinaciji raznovrsne turističke ponude tijekom cijele godine te time utjecati na povećanje potražnje za hrvatskim turističkim proizvodima, povećanje turističkog prometa i u konačnici povećanje opće potrošnje“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić nadodavši kako projektom „Sportska Hrvatska“ spajamo turizam i sport, ono po čemu je Hrvatska u svjetskim okvirima najprepoznatljivija.

Zainteresirani partneri dužni su dostaviti prijavu i vlastitu prezentaciju prijedloga suradnje s detaljnim prikazom svake predložene aktivnosti putem e-maila na adresu sportska.hrvatska@htz.hr najkasnije do petka, 21. prosinca 2018. godine.

Konačnu odluku o odabiru partnera za provođenje strateških promotivnih kampanja donijet će Turističko vijeće HTZ-a.

Tekst Poziva sa svim detaljnim informacijama dostupan je u prilogu:

PRILOG: Objavljen Poziv za iskazivanje interesa za provedbu projekta „Sportska Hrvatska“ u 2019. godini

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN