Objavljeni rezultati javnog poziva namijenjen strukovnim udrugama

Ministarstvo turizma objavilo je rezultate javnog poziva namijenjen strukovnim udrugama koje djeluju u turizmu i ugostiteljstvu za sufinanciranje projekata strukovnih udruga.  Riječ je o potpori Ministarstva turizma koje za...

Ministarstvo turizma objavilo je rezultate javnog poziva namijenjen strukovnim udrugama koje djeluju u turizmu i ugostiteljstvu za sufinanciranje projekata strukovnih udruga. 

Riječ je o potpori Ministarstva turizma koje za cilj ima podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz jačanje strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu, a ukupno je osigurano dva milijuna kuna za potreben javnog poziva.

Bespovratne financijske potpore dodjeljivaju se za projekte stručnog osposobljavanja i usavršavanja članova/ica strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu koji daju dodanu vrijednost djelatnicama/icima i članicama/članovima udruga i na taj način utječu na jačanje konkurentnosti ljudskih potencijala i, u konačnici, povećanje konkurentnosti turističkog proizvoda Hrvatske, ističu iz MINT-a.

Rezultate javnog poziva za udruge saznajte u prilogu.

Prilog: LISTA ODABRANIH PROJEKATA

Povezane vijesti: