Očekuje nas iznadprosječni prosinac, pripremite kvalitetne sadržaje u svojim destinacijama

Iznadprosječno toplo bit će i sljedećih dana. I tjedana. Vjerojatno i mjeseci
Grad Split

Kada spomenemo mjesec prosinac prva asocijacija je Advent, Božić, Nova godina kao i zima i snijeg, no prema najavi meteorologa Zorana Vakule očekuje nas iznadprosječno topao prosinac.

Prvi dan prosinca, prvog zimskog mjeseca, a temperatura se zraka ni tijekom prošle noći i jutra nije spuštala ispod 4°C u Gospiću, 5 u Osijeku, 7 u Zagrebu, 9 u Rijeci, te čak 10 u Splitu i 12 u Dubrovniku. Većina tih vrijednosti bliže su prosječnim najvišim za ovo doba godine, a ne najnižim, kako je ujutro uobičajeno. Štoviše, ponegdje je temperatura zraka već ujutro bila viša od prosječne najviše dnevne, koja je uglavnom u rano poslijepodne. Iznadprosječno toplo bit će i sljedećih dana. I tjedana. Vjerojatno i mjeseci“ istaknuo je Zoran Vakula za HRT

Topli prosinac sigurno neće biti kao u Australiji gdje je sada ljeto, no svakako kako će građane i turiste namamiti van svojih domova te će htjeti turistički i zabavni sadržaj. Dakle, ova vijest je svojevrstan otvoren poziv za turističke agencije, turističke zajednice, hotele i sve druge dionike u turizmu da organiziraju kvalitetan sadržaj za turiste i lokalno stanovništvo.

Zlatno pravilo kod organizacije događanja : Organizirajte što kvalitetniji program kako bi odaziv bio što veći, a samim time biti će i veća potrošnja tj. zarada svih dionika. I da, za kvalitetan sadržaj morate uložiti novac.

Ne zaboravite, turizam se sastoji od emocija, doživljaja i priče.

Pričajte priče.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN