Odlična suradnja i sinergija: U Zagrebu lansirana nova Bolt usluga: Bolt Rikša

Bolt, vodeća europska platforma za prijevoz na zahtjev, uvela je novu uslugu koja će sigurno privući veliki interes Zagrepčana i turista tijekom ovogodišnjeg Adventa – Bolt Rikša.  Tako je...

Bolt, vodeća europska platforma za prijevoz na zahtjev, uvela je novu uslugu koja će sigurno privući veliki interes Zagrepčana i turista tijekom ovogodišnjeg Adventa – Bolt Rikša

Tako je Zagreb postao prvi grad u Europi u kojem će korisnici aplikacije moći isprobati potpuno novu dimenziju Bolt vožnji. 

Bolt je platforma putem koje se diljem svijeta svaki mjesec obavi milijune vožnji, a sada će neke od njih biti obavljene i na 3 kotača. Tvrtka uvijek stavlja naglasak na rješavanje problema zagađenja, prijevoza i gradskih gužvi, a uz to ovaj put je naglasak na novom iskustvu, dobroj zabavi i potpuno drugačijem doživljaju zagrebačkog Adventa uz Bolt.

Foto Bolt

Zahvaljujući Bolt Rikši ove godine građani i turisti mogu u kratko vremenu obići najatraktivnije lokacije Adventa bez trošenja vremena na probijanje kroz gužvu i hodanja po niskim temperaturama. Svaka rikša opremljena je mekanim dekama koje će osigurati toplinu i udobnost korisnika tijekom razgledavanja grada.

Bolt Rikša dostupna je u centru Zagreba u razdoblju od 14 do 23 sata tijekom trajanja Adventa odnosno do 1.1.2020. Svi postojeći i novi korisnici svoju rikšu mogu naručiti putem Bolt aplikacije.

Odlična suradnja i sinergija Emila Kirbiša i Filipa Pribilovića – Zagreb PEDICAB-a i tvrtke Bolt. Sinergijom brendova do nove dodane vrijednsoti kako za destinaciju, tako i za turiste. Više o priči kako su stvorila ideja za zagrebačke rikše saznajte u prilogu.  

POVEZANA VIJEST:

ZAGREBAČKE RIKŠE KAO PRIPOVJEDAČI TURISTIČKIH PRIČA I AMBASADORI HRVATSKOG TURIZMA


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN