Osnovana Turistička zajednica područja „Središnja Podravina“ 

Sinergijom do boljeg i kvalitetnijeg turističkog razvoja i proizvoda – to je cilj Općinama Drnje, Gola, Hlebine, Legrad, Molve, Novigrad Podravski i Virje koje su osnovale Turističku zajednicu područja „Središnja...

Sinergijom do boljeg i kvalitetnijeg turističkog razvoja i proizvoda – to je cilj Općinama Drnje, Gola, Hlebine, Legrad, Molve, Novigrad Podravski i Virje koje su osnovale Turističku zajednicu područja „Središnja Podravina“.

Cilj udruživanja u turističku zajednicu područja je kreiranje jedinstvenog turističkog proizvoda temeljenog na zajedničkoj tradiciji i geografskoj povezanosti sedam općina koje će se na turističkoj karti promovirati kao destinacija središnje Podravine, te će komunicirati zajedničku priču i progresivniji razvitak područja.

Doduše TZP Središnje Podravine počelo je s radom još sredinom prošle godine, no nekako je ta vijest prošlo ispod radara. Sjedište i turistički ured smješten je u Virju, a ta turistički razvoj središnje Podravine zadužena je Elizabeta Milanović Glavica, direktorica TZP ureda Središnje Podravine.

Prošli tjedan osnovana je i TZ područja za cijelu Imotsku krajinu – TZ Imota, a uskoro će i pet slavonskih županija napokon biti pod jednim turističkim brendom – Slavonija. Također, pokrenut je proces da spajanja da se Matulji , Ičići, Mošćenička Draga, Lovran i Opatija predstave na tržište pod jednim brendom – Opatijska rivijera.

Povezane vijesti:

OSNOVANA TURISTIČKA ZAJEDNICA PODRUČJA IMOTSKE KRAJINE – IMOTA

MATULJI, IČIĆI, MOŠĆENIČKA DRAGA, LOVRAN I OPATIJA POD JEDNIM BRENDOM – OPATIJSKA RIVIJERA

 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN