Otvoren Golf Range u ACI marini Dubrovnik

U ACI marini Dubrovnik na površini jednog teniskog terena niknula je prelijepa zelena površina stvorena za uživanje i relaksaciju tijekom vježbanja golfa i odmora od krstarenja tj.  novo Golf...

U ACI marini Dubrovnik na površini jednog teniskog terena niknula je prelijepa zelena površina stvorena za uživanje i relaksaciju tijekom vježbanja golfa i odmora od krstarenja tj.  novo Golf Range vježbalište.

Ovim inovativnim projektom ACI marina Dubrovnik postala je prva marina na Jadranu koja nudi takav jedinstveni sadržaj svojim gostima. Povodom otvaranja Golf Range-a, direktor ACI-ja, Kristijan Pavić istaknuo je: „Smatrali smo da je ovo jedna lijepa prigoda, da prije svega podignemo turističku privlačnost Dubrovnika i za posjetitelje koji vole golf palicu. Ovakav projekt nadopunjuje nautičku ponudu ACI marine Dubrovnik no otvoren je i za sve građane i turiste koji dođu u naš grad.

Projekt izgradnje “GOLF RANGE CONCEPT“ je najnovija ideja izgradnje golf vježbališta na površini veličine teniskog terena. Svojom inovativnošću i odlično razrađenom koncepcijom Golf Range Concept promovira golf i čini ga dostupnim svima, a sastoji se od golf vježbališta i mini golf igrališta koje obuhvaća sve elemente profesionalnog golf igrališta na kojem se mogu vježbati svi udarci s pravih golf terena. „Prvi put sam u ovom dijelu Hrvatske i moram reći da mi je jako drago, došao sam ovdje zbog golfa. Drago mi je što se tiče golfa u Hrvatskoj što se spustio malo niže od Stubreča, te se nadam da će jednog dana i u ovom dijelu Hrvatske niknuti i pravi golf“ kazao je profesionalni trener golfa Bogdan Palovšnik.

Projekt Golf Range Concept je građen na površini jednog teniskog terena odnosno na cca 600-800 m2. U izgradnji golf vježbališta korišteni su najsuvremeniji materijali i umjetna trava namijenjena upravo za golf što daje mogućnost da golf vježbalište bude otvoreno tijekom cijele godine.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN