Otvoren inovativan info centar i suvernirnica u srcu Zagreba – Hello Zagreb

U Zagrebu je u srijedu vrata svoje poslovnice službeno otvorio novi info centar & gift shop – Hello Zagreb. Radi se o inovativnom brendu kako za domaće tako i...

U Zagrebu je u srijedu vrata svoje poslovnice službeno otvorio novi info centar & gift shop – Hello Zagreb.

Radi se o inovativnom brendu kako za domaće tako i za strane turiste, a ovo je samo logičan slijed razvoja tvrtke Darrer kojega od 2014. izrađuje tiskane turističke karte. Info centar i gift shop se smjestio u frekventnoj Radićevoj ulici na broju 14 kao referentna i ishodišna točka za sve turiste i posjetitelje Zagreba kojih je svakim danom sve više. Naš centar je također dom našeg unikatnog dizajna. Težimo ostvarenju suvenira kao funkcionalne inovativne uspomene na Zagreb. Od vlastitih simbola grada do domaće proizvodnje od prirodnih materijala, izražavamo se tradicionalno, ali i kreativno u trendu s vremenom koje je pred nama.” ističe Sven Darrer, direktor tvrtke te dodaje kako već treću godinu za redom izrađuju karte grada i dio Europske obitelji USE-IT mapa (free maps for young travelers made by locals) stvoren kroz oči lokalca, koje se distribuiraju u više od 40 europskih gradova.

Filozofija inovativnog info centra i suvernirnice se temelji na težnji ostvarenju suvenira kao funkcionalne te inovativne uspomene, te promociji mladih dizajnera i svježih ideje koje čekaju svoje mjesto pod suncem. Pred nama su novi brojevi mapa grada, autentični proizvodi i projekti kojima planiramo i lokalno stanovništvo potaknuti na upoznavanje vlastitog grada, ali i na putovanja i iskustva kojima svi težimo ističe Darrer te dodaje “Želimo svim naraštajima koji posjećuju Zagreb pružiti jedinstveni doživjljaj. I zato posjetiteljima pristupamo individualno” zaključuje Darrer.

Povezana vijest: TISKANE KARTE PONOVNO SU U MODI

 


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN