Otvoren prvi HoReCa centar na cresko-lošinjskom otočju

Jadranka trgovina, jedna od vodećih trgovačkih kuća na kvarnerskim otocima, otvorila je prvi HoReCa centar na otocima Cresu i Lošinju. Novootvoreni HoReCa centar nalazi se u Malom Lošinju, a...

Jadranka trgovina, jedna od vodećih trgovačkih kuća na kvarnerskim otocima, otvorila je prvi HoReCa centar na otocima Cresu i Lošinju.

Novootvoreni HoReCa centar nalazi se u Malom Lošinju, a značajan je za proizvođače, dobavljače i kupce koji se bave turističkom i ugostiteljskom djelatnošću.

Novootvoreni HoReCa centar u Malom Lošinju prostire se na 450 m2 u sklopu Maxi Marketa Jadranka trgovine. Ovo otvorenje ujedno i reflektira fokus Jadranka trgovine na potrebe svih kupaca koji se bave turizmom ili ugostiteljstvom.

 „Otvorenje prvog HoReCa centra na cresko-lošinjskom otočju od velikog je značaja za nas, ali i za one koji se bave bilo kojim oblikom turizma i ugostiteljstva, jer im olakšava dostupnost artikala koju su do sada u velikoj mjeri morali tražiti na kopnu. Kupci se na licu mjesta mogu uvjeriti u kvalitetu naše ponude koja se sastoji od više od četiri tisuće artikala namijenjenih ugostiteljstvu. U Jadranka trgovini ponosimo se ovim pothvatom te se nadamo uspješnoj suradnji sa svim zainteresiranim kupcima.“, izjavio je Milutin Džebić, direktor Jadranka trgovina, te dodao kako se posebna pažnja posvetila ponudi za privatne iznajmljivače kojima je na raspolaganju preko četiri tisuće proizvoda.

Foto: Jadranka trgovina

Jadranka trgovina posluje u sklopu Jadranka grupe – najveće hotelijersko-turističke tvrtke na Kvarneru, a orijentirana je na opskrbu lokalnog stanovništva i turista na otocima Lošinju i Cresu.

Uz opskrbljivanje hotela, kampova i samostojećih ugostiteljskih objekata, Jadranka trgovina ponosi se brigom o lokalnom stanovništvu. Dokaz tomu su prodavaonice otvorene tijekom cijele godine koje pružaju stalnu opskrbu građanima Malog Lošinja, manjih mjesta na otoku Lošinju, te stanovnicima otoka Suska.

Osim toga, Jadranka trgovina zapošljava 170 djelatnika, mahom lokalnog stanovništva, dok se za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih naraste i do 340.

Naslovna fotografija: Pixabay.com

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN