Otvorene prijave za najbolje kuće za odmor u Europi. Prijavite se

Kuće za odmor imaju priliku pokazati svoju izvrsnost u Europi prijavom na natječaj za najbolji smještaj obiteljskog turizma Best European Holiday Home (BEHH) u organizaciji European Holiday Home Association...

Kuće za odmor imaju priliku pokazati svoju izvrsnost u Europi prijavom na natječaj za najbolji smještaj obiteljskog turizma Best European Holiday Home (BEHH) u organizaciji European Holiday Home Association (EHHA). 

Nagradom za najbolje kuću za odmor u Europi, želi se prikazati najbolje primjere proizvoda za iznajmljivanje kuća za odmor, a priznanja se dodjelu od 2015. godini.

Hrvatska iz godine u godnu sve više ima svoje predstavnike na BEHH, dapače, čak je 2017. godine Hrvatska postala apsolutni pobjednik osvojivši nagrade u čak četiri od osam kategorija, dok je 2019. godine od ukupno 64 finalista iz 17 zemlje bilo čak 11 hrvatskih kuća, a dvije kuće za odmor iz Hrvatske proglašene su kao najbolje u Europi.

Tako je titulu najbolje obiteljske kuće za odmor odnijela je Kuća za odmor Gran Vista iz mjesta Dragoslavec nedaleko Čakovca, dok je titulu za najbolju kuću za wellness odmor osvojila Villa Palma iz Naplovca na otoku Korčula.

Prijaviti se možete u 8 kategorija, a prijaviti se možete OVDJE

Foto: Holiday home – Omis-Stanici, Croatia, Novasol

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN