Ovo je post koji svi u turizmu moraju podijeliti na svojim društvenim mrežama

Ključan info i vizual koji svi u turizmu moramo dijeliti preko naših društvenih mreža i komunicirati prema klijentima, tržištu i partnerima.  Kao što...

Autor:  Goran Rihelj

11. travnja 2022.

Ključan info i vizual koji svi u turizmu moramo dijeliti preko naših društvenih mreža i komunicirati prema klijentima, tržištu i partnerima. 

Kao što znamo, od subote su se ukinule gotovo sve mjere koje se tiču dosadašnjih ograničenja, a na snazi ostaju samo obveza korištenja maske za zaposlenike i pacijente u zdravstvenom sustavu i zaposlenike ustanova socijalne skrbi. A ono najvažnije, turisti  koji dolaze iz država članica Europske unije, više neće biti potrebne COVID potvrde za ulazak u RH.  Državljani trećih zemalja koji putuju u RH mogu prijeći granicu bez dokazivanja razloga zbog kojih dolaze, a dovoljna je da posjeduju COVID potvrdu.

Izuzetno važna informacija. Ne, ne znaju svi ovu informaciju.  Mi smo naratori naše priče i mi moramo komunicirati kako smo popustili epidemiološke mjere za turizam.

1649686726834

Službeni info na 14 stranih jezika možete pronaći na LINKU ili u prilogu, kojeg također priložite uz objavu, mail ili bilo koju drugu komunikaciju prema partnerima.

Ako svi zajedno objavimo ovu sliku, komunikacija se znatno pojačava, a time ima i puno jači doseg. 

Prilog: COVID-19 and Travel Info

Foto: HTZ

Autor:  Goran Rihelj

11. travnja 2022.