Ovog vikenda kreće prvi Camping&Outdoor sajam

Ovog vikenda po prvi put u Hrvatskoj u Family mallu kreće Camping&Outdoor sajam, na kojem će više od 60 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Nizozems...

Autor:  HrTurizam.hr

31. ožujka 2023.

Ovog vikenda po prvi put u Hrvatskoj u Family mallu kreće Camping&Outdoor sajam, na kojem će više od 60 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Nizozemske predstaviti najnoviju ponudu opreme za kampiranje i aktivnosti na otvorenom.

Na ovom specijaliziranom sajmu za sve ljubitelje kampiranja, aktivnog odmora, adrenalinskih sportova i svih sportskih aktivnosti posjetitelji će moći upoznati brojne kampove, izletničke destinacije, sportske udruge, kao i aktivnosti poput ronjenja i planinarenja.

„Bez obzira bave li se kampiranjem, biciklizmom i planinarenjem aktivno ili pasivno, ovaj sajam bit će zanimljivim svim ljubiteljima aktivnog odmora. S obzirom da broj trkačkih klubova, planinarskih udruga i kampova raste, a tržište se sve više razvija, smatrali smo da je potrebno napraviti sajam koji će prikazati sve mogućnosti aktivnog odmora“, govori Damjana Domanovac, direktorica sajma.

Campingoutdoor 9

Što sve posjetitelja očekuje na sajmu?

  • Sajamski popusti i promocija kampova, školi sportskih aktivnosti, osiguranja, promocija i prodaja izletničkih destinacija, promocija udruga raznih sportskih aktivnosti i drugi…
  • Prodaja opreme za kampiranje i outdoor aktivnosti (oprema za biciklizam, kampiranje, planinarenje, vodene sportove, ronjenje, nautiku, električni romobili, vrtna oprema itd.)
  • BESPLATAN ULAZ i osiguran parking

Gdje se održava sajam i kada?

  • 1. – 2. travnja u Family mallu
  • Sajamski paviljon 1 i paviljon 2 na ukupno 2200m2
  • Sub/Ned od 10:00 do 19:00 h

POPIS SAJAMSKIH IZLAGAČA

Avantura Rent
Bauer Caravan Centar
BOOSTER d.o.o
Camp Dvor
Camper ADRIATIC
Center za podjetništvo in turizem Krško
Cobra box
Columbia
Commodo villas d.o.o.
Elan
Glavani park
Haby outdoor
HERVIS
HH
Highlander
Istra Adventure d.o.o.
Istrun j.d.o.o.
Jama Baredine
Jistra adventures
Kamado outdoor living
Kamp Bunja d.o.o.
Kayak centar Pula
Kilimanjaro
Konoba Da Rocco
Konoba Vorichi
Krnica boat excursions
Mammut
MS energy
Nautički centar Liburnija
Nullo
OPG Filipović
OPG Udovičić – Žminjski gušti
Outdoor luxury kitchen
PLACE2GO
Puls events j.d.o.o.
Ranch Barba Tone
Razvojni center Novo Mesto
RIC Bela Krajina
RTC Krvavec d.o.o.
Saleva
Salomon
Smartus d.o.o.
Solus d.o.o.
Somar Adria
Spartan
Sport plus d.o.o.
Stancija Buršić
Surf shop
Travel Istria j.d.o.o.
Udruga kampista Hrvatske
Val-travel Nizozemska
Vidmar sport

338016283 960277348306666 5637556631517827291 n

Iskustvo sa sajma PLACE2GO 

Organizatori sajma prošlog su vikenda organizirali i jubilarni, 10. međunarodni sajam turizma PLACE2GO, na kojem je sudjelovalo više od 200 izlagača iz 17 zemalja. Sajam u Areni Zagreb u tri je dana posjetilo 15 323 posjetitelja, a B2B Friday 1686 posjetitelja. Od sljedeće godine sajam PLACE2GO donosi promjenu, pa će po prvi put trajati od četvrtka do subote. 

Podsjetimo, u tri dana sajma održano je 20 predavanja i panela, a posjetitelji su imali priliku upoznati daleke destinacije poput Alžira, Malezije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i susjedne zemlje kao što su Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina.

Prvog dana sajma, panelisti su raspravljali o održivosti i umjetnoj inteligenciji u turizmu te o produljenju sezonalnosti kroz nautički turizam. Tijekom vikenda predavanja su održala brojna poznata lica poput Momčila Otaševića, Mije Kovačić, Hrvoja i Ivane Rupčić, Andree Trgovčević Iličić i drugih. 

 Sajam je otvoren od 10 do 19 sati, a ulaz je besplatan.

Autor:  HrTurizam.hr

31. ožujka 2023.