Plava Laguna uključena u projekt e-dječje kartice „Mudrica“

Plava Laguna uključila se u projekt e-dječje kartice Mudrica. Plava Laguna u svojim čvrstim objektima odobrava popust na na standardnu cijenu i na rezervacije za uslugu smještaja od 5,10...

Plava Laguna uključila se u projekt e-dječje kartice Mudrica.

Plava Laguna u svojim čvrstim objektima odobrava popust na na standardnu cijenu i na rezervacije za uslugu smještaja od 5,10 odnosno 15% ovisno o broju djece u obitelji.

Riječ je o projektu Središnjeg državnog ureda, koji provodi poticajne obiteljske i populacijske mjere, a neke od njih su potpore i olakšice roditeljima. e-Dječja kartica – Mudrica je aplikacija za mobilne uređaje (iOS i Android), namijenjena je roditeljima, a čije korištenje u suradnji s javnim i privatnim sektorom omogućava razne pogodnosti ili popuste na proizvode i usluge s dogovorenim partnerima.

Plava Laguna uključila se u projekt kako bi potakla domaći turizam, odnosno dala dodatni poticaj obitelji da svoj odmor provede upravo u Hrvatskoj. Plava Laguna ima objekte u Poreču, Umagu i Rijeci pa pozivamo sve zainteresirane da koriste svoje turističke kartice za svoje vikend odmore ili svoj ljetni odmor u našim objektima. Gosti mogu odabrati smještaj u jednom od naša 4 Resorta, 25 hotela ili 13 apartmana, gdje se obitelji mogu upoznati i s našim zaštitnim znakom – morskim konjićem Pepijem i uživati u našoj ponudi zabave za cijelu obitelj. Obiteljske sobe, vodeni parkovi, igraonice, mini klubovi, odlična hrana uz more čekaju na naše male i velike goste” navode iz Plave Lagune.

Popusti su kategorizirani u tri kategorije prema broju djece: jedno dijete, dvoje djece te troje i više djece. e-Dječju karticu – Mudricu, svi mogu zatražitii na potalu e‑Građani.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN