Podcast SEZONA2021: Branimir Tončinić, direktora predstavništva HTZ-a Austrije – profil AUSTRIJSKOG tržišta

U posebnom specijalu izdanju podcasta Homo Turisticus – SEZONA2021 donosimo ključne informacije s naših emitivnih turističkih tržišta.  Glavni cilj je što bolje informirati i educirati turističke djelatnike o emitivnim tržištima, kako...

U posebnom specijalu izdanju podcasta Homo Turisticus – SEZONA2021 donosimo ključne informacije s naših emitivnih turističkih tržišta. 

Glavni cilj je što bolje informirati i educirati turističke djelatnike o emitivnim tržištima, kako bi pogotovo ove, a tako i u budućnosti što bolje pozicionirali našu turističku ponudu prema spomenutim tržištima, što je svima zajednički interes. 

U epizodi od pet podcasta, donosimo ključne informcije s tržišta NjemačkeAustrije, Slovenije, Poljske i Mađarske, naših glavnih emitivnim tržištima od kojih puno očekujemo ove turističke godine ukoliko epidemiološka situacija u RH i u tim zemljama bude povoljna.

U novom izdanju podcasta SEZONA2021 donosim glasna razmišljanja od direktora predstavništva HTZ-a iz Austrije, Branimira Tončinića.

Podcast možete slušati OVDJE, kao i na Amazon Music, Google Podcast, Spotify ili preko Apple Podcasts

Prilog: PROFIL EMITIVNOG TRŽIŠTA – IZDANJE 2021.- SLOVENIJA

Sponzor / Pokrovitelj: VOX Electronics

VOX Electronics je prepoznatljiv brand za potrošačku elektroniku i male kućanske aparate s misijom da „best value for money“ odnosom kvalitete i cijene odgovaraju potrebama velikog broja korisnika.

Sve ključne informcije s tržišta NjemačkeAustrije, Slovenije, Poljske i Mađarske, naših glavnih emitivnim tržištima, saznajte OVDJE

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN