Poziv na radionicu “Unapređenje kvalitete obiteljskog smještaja”

Foto: Booking.com

LAG „Istočna Istra“ u suradnji sa Gradom Labinom u utorak 28. studenog 2017. godine organizira radionicu na temu “Unapređenje kvalitete obiteljskog smještaja”. Radionica će se održati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin s početkom u 18:00 sati.

Predavanja su besplatna i namijenjena privatnim iznajmljivačima – vlasnicima apartmana i kuća za odmorali i svim zainteresiranima koji žele saznati nešto više o alatima za unapređenje kvalitete obiteljskog smještaja.

Teme radionice “Unapređenje kvalitete obiteljskog smještaja”:

1. Boris Ruzic – “Koliko dobra arhitektura i dizajn utječu na popunjenost kuća za odmor u Istri“
2. Katja Sosic – “Značaj i uloga vanjskog uređenja u obiteljskom smještaju”
3. Domagoj Ostović – “Digitalizacija obiteljskog smještaja”

Prva tema radionice je „Koliko dobra arhitektura i dizajn utječu na popunjenost kuća za odmor u Istri  koju će prezentirati dizajner Boris Ružić, koji u svom djelovanju poštuje prostor, prije svega cijeni tradiciju i tijek vremena kojim je obilježen. Tradicija je dio identiteta, a identitet je temelj osobnosti svakoga od nas. Također, tradicija je živi organizam koju onda prenosimo na svakodnevicu, pa tako istu ugrađujemo u interijer.

Druga tema radionice je “Značaj i uloga vanjskog uređenja u obiteljskom smještaju” koju će prezentirati Katja Sošić, ovlaštena krajobrazna arhitektica i ovlaštena arhitektica urbanistica.U svom radnom iskustvu direktno sudjelovala u projektiranju krajobraza najznačajnijih investicija u turizmu, kao što su okoliš Hotela Monte Mulini i Hotela Lone u Rovinju koji su ušli u međunarudnu publikaciju ARCHITECTURE TODAY – LANDSCAPE – 44 of the best international Landscape Architects, books publishing 2017. Cilj predavanja je predstaviti vanjsko uređenje kao resurs za dodatne ponude u obiteljskom smještaju, mogući sadržaji osim bazena,  kako može postati važan faktor u razvoju vlastite ponude i identiteta.

Treća tema radionice je „Digitalizacija obiteljskog smještaja“ koju će prezentirati Domagoj Ostović, vlasnik Lloyds design studija, privatni iznajmljivač i osnivač turističke agencije Istria.Villas strastveni zaljubljenik u tehnologiju i njezinu primjenu u turizmu.  Domagoj će predstaviti digitalne proizvode koje je sa svojom tvrtkom razvio za turistički sektor – od web rješenja, booking softwarea i mobilnih aplikacija do digitalnog marketinga i dizjana u službi prodaje smještajnih kapaciteta on-line. Saznajte kako profitirati kroz poboljšanje vlastitog prisustva na najvećem turističkom tržištu 21. stoljeća – Internetu!

Iz LAG-a Istre pozivaju sve zainteresirane da se jave zainteresirane sudionike da se zbog bolje organizacije potvrde svoj dolazak  do utorka 28. studenog 2017. godine do 14h putem maila info@lag- istocnaistra.hr. Radionica je besplatna.


Povezane vijesti: