Pragusa.One: Od lipnja tri puta tjedno iz New Yorka i Los Angelesa za Dubrovnik

Ono o čemu se potiho govorilo u nazad par mjeseci, dobilo je i svoju službenu potvrdu. Pragusa.one najavio je uvođenje redovnih linija iz Sjedinjenih Američkih Država prema Hrvatskoj već...

Ono o čemu se potiho govorilo u nazad par mjeseci, dobilo je i svoju službenu potvrdu. Pragusa.one najavio je uvođenje redovnih linija iz Sjedinjenih Američkih Država prema Hrvatskoj već za ovo ljeto.

Pragusa.One je najavila uvođenje redovnih letova na linijama iz SAD-a prema Dubrovniku, javlja Croatian Aviation te dodaju kako su najavljene dvije linije – iz Los Angelesa i New Yorka prema Dubrovniku!

Linija New York – Dubrovnik – New York najavljena je od 21.06., a već sljedećeg dana prvi zrakoplov trebao bi poletjeti iz Los Angelesa za Dubrovnik! Obje linije prometovat će tri puta tjedno, sve do kraja listopada ove godine.

Pragusa će koristiti zrakoplov tipa A330-300 na liniji New York – Dubrovnik – New York, letovi su najavljeni svakog ponedjeljka, srijede i subote s polaskom iz New Yorka i dolaskom sljedećeg dana u Dubrovnik. Na liniji Los Angeles – Dubrovnik – Los Angeles kompanija najavljuje zrakoplov tipa A340. Ova će linija biti u prometu također tri puta tjedno, s polaskom iz Los Angelesa svakog utorka, četvrtka i subote.

Podjestimo, United Airlines, prestižna američka aviokompanija sa središtem u Chicagu, pokrenula je liniju prema Hrvatskoj, točnije prema Dubrovniku. United Airlines će letove prema Dubrovniku pokrenuti iz New Yorka, te će tako Dubrovnik ponovno dobiti direktnu vezu sa SAD-om! Osim direktnog leta prema New Yorku, United će putnicima iz Dubrovnika ponuditi niz destinacija u ostatku SAD-a i u Južnoj Americi s jednim zaustavljanjem u New Yorku.

/ / / United Airlines pokreće direktnu liniju između SAD i Hrvatske

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN