Pridružite se prvoj online konferenciji na temu promjena u hotelskim operacijama – How Online

Kako je trenutno online jedini način za održavanje konferencija, tako se po prvi puta održava i konferencija na temu promjena u hotelskim operacijama – HOW Online. Na konferenciji će...

Kako je trenutno online jedini način za održavanje konferencija, tako se po prvi puta održava i konferencija na temu promjena u hotelskim operacijama – HOW Online.

Na konferenciji će se s vodećim hotelijerima diskutirati o promjenama koje nas očekuju u operacijama te kako im se prilagoditi, koje revenue strategije upotrijebiti, kako profesionalno komunicirati s gostima te kako unaprijediti zdravstvenu i sigurnosnu politiku u svojim hotelima. 

Samo neki od potvrđenih govornika su:

  • Srdjan Mileković, Stariji Potpredsjednik za Operacije za Europu, Afriku i Bliski istok, Hyatt
  • Joanna Świerkosz, Starija Potpredsjednica za Marketing i Guest Experience za Istočnu Europu, Accor Hotels
  • Olof Karlsson, Regionalni direktor za Poljsku i Jugoistočnu Europu, Radisson Hotels
  • Enrico Noack, Regionalni direktor za Europu, Bliski Istok i Afriku, Meliá Hotels International
  • Dean Amburn, Regionalni direktor za upravljanje prihodima za Istočnu Europu, Marriott International

HOW Online organizira HESA Group, tvrtka koja već 3 godine organizira i HOW Festival – konferenciju koja se održava u Poreču te okuplja preko 600 sudionika; većinom direktore hotela, direktore operacija te voditelje hotelskih odjela. 

Više informacija dostupno je na službenim stranicama organizatora, a prijaviti se možete putem ovog linka. Early bird prijave traju do ponedjeljka 11.5, stoga Vas pozivamo da rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.  

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN