Prodan Club Adriatic d.o.o Zagreb za 54 milijuna kuna

Ravnatelj Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP) Milan Plećaš i predsjednik Upravnog vijeća tvrtke Immo Invest  Partner  AG Dzek Djoric potpisali su  09. travnja 2018. godine u sjedištu CERP-a...

Ravnatelj Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP) Milan Plećaš i predsjednik Upravnog vijeća tvrtke Immo Invest  Partner  AG Dzek Djoric potpisali su  09. travnja 2018. godine u sjedištu CERP-a Ugovor o prodaji i prijenosu dionica Club Adriatic d.o.o. Zagreb.

Na temelju toga Ugovora švicarske je tvrtka Immo Invest Pertner AG kupila tri poslovna udjela, odnosno sto posto temeljnoga kapitala Cluba Adriatic d.o.o. za 54 milijuna kuna.

Club Adriatic sastoji se Hotela i depadansa Alem u Baškoj vodi te kampa u Baškom polju.  Hotel ima 99 dvokrevetnih soba i 9 dvokrevetnih apartmana, a depadanse  198 dvokrevetnih soba sa dodatnim ležajem. Kamp Baško polje koji je kategoriziran sa tri zvjezdice raspolaže sa 600 kamp mjesta-parcela, 17 bungalova sa kuhinjama i 16 mobilnih kućica

Time je uspješno dovršen postupak privatizacije Cluba Adriatic d.o.o. i to 17 godina nakon što ga je negdašnji Hrvatski fond za privatizaciju, pravni prednik CERP-a, osnovao s ciljem da bivša vojna odmarališta, hotele i kampove privede turističkoj svrsi.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN