Program poticanja turističkih manifestacija i agroturizma u Istarskoj županiji

Upravni odjel za turizam Istarske županije objavio je Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa poticanja turističkih manifestacija u 2017. godini kao i javni poziv za podnošenje zahtjeva za...

Upravni odjel za turizam Istarske županije objavio je Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa poticanja turističkih manifestacija u 2017. godini kao i javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava iz „Fonda za razvoj poljoprivrede i agroturizma istre“ za 2017. godinu”.

Opći ciljevi ovog programa, za koji je u ovogodišnjem proračunu predviđeno 350.000 kuna, jesu ravnomjeran razvoj Istre, razvoj cjelogodišnjeg turizma i jačanje brenda destinacije, dok su posebni ciljevi razvoj manifestacija u turistički manje razvijenim područjima Istre, razvoj manifestacija koje se održavaju na području i više mjesta, općina, gradova ili na području cijele Istre, te razvoj manifestacija koje su motiv dolaska u destinaciju.

Prihvatljivi prijavitelji jesu trgovačka društva, obrti, javne ustanove, jedinice lokalne samouprave i turističke zajednice gradova i općina Istarske županije, a programom se sufinancira 50% troškova manifestacije kojima manifestacija stječe dodanu vrijednost, odnosno oni troškovi kojima se unaprjeđuju estetika, kvaliteta programa te edukativni sadržaji u sklopu manifestacije.

Više informacija o uvjetima javnih natječaja potražite u prilogu

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava iz „Fonda za razvoj poljoprivrede i agroturizma istre“ za 2017. godinu

Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa poticanja turističkih manifestacija u 2017. godini

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN