Uz stručno predavanje enologa, posjetitelji su u Kašetici primorsko-goranskoj u Rijeci mogli doznati ponešto o proizvodnji pjenušaca na području Kvarnera, vrstama pjenušavih vina, tehnološkom postupku proizvodnje te čuti mnoštvo praktičnih savjeta poput kako otvoriti pjenušac i u kojoj ga čaši poslužiti.
"Gledajući poljoprivredne površine, Kvarner je na začelju Hrvatske, no kada je riječ o proizvo...
Za nastavak čitanja pretplatite se na portal HrTurizam
Pretplatom dobivate mogućnost svaki dan čitati turističke poslovne vijesti, priče, trendove, analize, intervjue i kolumne iz hrvatskog turističkog poslovnog sektora.
Iza svakog autorskog članka stoje godine i godine iskustva, učenja te sati i sati provedeni u istraživanju, edukaciji i produkciji sadržaja.
Sve s ciljem kako bi vam isporučili potpune i provjerene informacije te donijeli širi kontekst turističkih vijesti i trendova.
To je vrijednost koju isporučujemo. Mi ćemo za tu vrijednost i dalje isporučivati kvalitetne turističke informacije kroz minimalno 1728 članaka godišnje.
HrTurizam - vaš izvor informacija iz poslovnog svijeta hrvatskog turizma.
Pretplatite se na sadržaj vodećeg turističkog b2b medija u Hrvatskoj.
Već imate korisnički račun?
Prijavi se
Premium