Radisson Blu Resortu & Spa u Splitu dodijeljeno 5 zvjezdica

Radisson Blu Resort & Spa u Splitu s ponosom je objavio kako ga je nakon otvaranja novog spa i wellness centra, te opsežnog preuređenja hotelskog predvorja i proširenja na...

Radisson Blu Resort & Spa u Splitu s ponosom je objavio kako ga je nakon otvaranja novog spa i wellness centra, te opsežnog preuređenja hotelskog predvorja i proširenja na privatni Beach Club, Ministarstvo Turizma RH klasifikaciralo u hotel s pet zvijezdica.

Reklasifikacija s četiri na pet zvjezdica uslijedila je početkom lipnja ove godine, nakon značajnog ulaganja u hotel, a koje je započelo izgradnjom depadanse otvorene 2018. u kojoj se smjestilo 69 luksuznih soba s neometanim pogledom na Jadransko more, uređenih stilom koji odražava dalmatinski utjecaj. Unaprjeđenje resorta nastavilo se otvorenjem novog spa i wellness centra Spalato Spa koji se protire na više od 2 600 m² luksuznog unutarnjeg i vanjskog prostora s pogledom na Jadransko more.

„U naše redizajniranje i renoviranje uložili smo puno rada tijekom proteklih mjeseci i vrlo smo uzbuđeni dodjelom kategorije pet zvjezdica, kao i predstavljanjem novog prekrasnog uređenja našega hotela, baš u pravome trenutku za ovogodišnju sezonu. S dodatkom potpuno nove Spalato Spa i wellness zone, svježe redizajniranim predvorjem i radovima kojima smo proširili svoj Mistral Beach Club, svojim gostima pružamo mogućnost da vide i uživaju još i više”, izjavio je Jesper Visoe, glavni direktor Radisson Blu Hotela & Spa.

Spalato Spa posjetiteljima nudi saunu, parnu kupelj, hladne i tople bazene, prostrani prostor za opuštanje i relaksaciju, masažne kade, prostorije za tretmane, te prostore za fitnes i jogu. Privatni spa dio s zasebnim ulazom osmišljen je za goste koji su u potrazi za vrlo personaliziranim welness iskustvom. Filozofija ovoga Spa centra usredotočena je na elemente vode, zraka i kamena.

Potpuno redizajnirani ambijet hotelskog predvorja sada naglašava brojne rekreativne sadržaje koji su u ponudi, pristup plaži, prostrani dio s bazenom i terase na otvorenom. Poznata tvrtka za uređenje interijera BWM Architekten iz Beča osmislila je prostor oko ideje trenutnog opuštanja, prizivajući prizore života na plaži odmah po ulasku u hotel.

Privatni hotelski Mistral Beach Club smješten na šljunčanoj plaži podno hotela gostima će pružiti iskustvo ‘fjake‘ – slatkoće ne-činjenja od jutra do večeri. Više od 200 ležaljki i 18 vrhunskih cabana smješteno je na plaži i na drvenom podestu okrenutom prema moru. Nedavno osvježeni koncept blagovanja i zabave Beach Cluba uključuje restoran i bar koji poslužuju internacionalnu kuhinju s hrvatskim utjecajem. Jela variraju od mesnih i ribljih, pa do veganskih opcija, a bar nudi širok izbor koktela, vina i pjenušaca.

Ukupno ulaganje u spa centar, predvorje i Beach Club premašuje 3 milijuna Eura, a iz uprave hotela najavljuju kako su za dolazeće razdoblje planirani radovi na preuređenju i unaprjeđenju ugostiteljskih sadržaja, te soba u starome dijelu hotela.

S ukupno 252 sobe i apartmana, vanjskim i unutarnjim bazenima, fitness centrom, šet restorana i barova, te osam modernih sala za sastanke, Radisson Blu Resort & Spa u Splitu idealno je odredište na Jadranskoj obali, a udaljen je tek 25 minuta od međunarodne zračne luke Split.


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN