RegioJet već prodao preko 15.000 karata za Hrvatsku

Češki željeznički prijevoznik RegioJet 10. ožujka je krenuo s prodajom karata za Hrvatsku, a ove godine će kao što smo pisali, osim za Rijeku voziti i do Splita. Kako...

Češki željeznički prijevoznik RegioJet 10. ožujka je krenuo s prodajom karata za Hrvatsku, a ove godine će kao što smo pisali, osim za Rijeku voziti i do Splita.

Kako je za Večernji list istaknuo Aleš Ondrůj iz RegioJeta, u manje od mjesec dana već je prodano više od 15.000 karata za Hrvatsku u Češkoj, što je sukladno trenutnoj situaciji odličan rezultat.

Vlakovi će krenuti 28. svibnja i voziti do 27. rujna, s time da će u srpnju i kolovozu u Hrvatsku stizati svakodnevno, a u svibnju, lipnju i rujnu tri puta tjedno.

Prošle godine prosječna popunjenost vlaka bila je viša od 90%, s kapacitetom od gotovo 600 putnika po liniji, dok su vlakovi ukupno prevezli više od 60.000 putnika u oba smjera.

U kombinaciji prijevoza s autobusom iz Rijeke i Splita, RegioJet ove godine promovira i nudi dolazak na čak 56 destinacija u Hrvatskoj, tako da se ove godine očekuju još bolji rezultati nego prošle godine.

Više o cijeloj ovogodišnjoj liniji saznajte u prilogu.

Prilog: ČEŠKI ŽELJEZNIČKI PRIJEVOZNIK REGIOJET KRENUO S PRODAJOM KARATA ZA RIJEKU I SPLIT

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN