Regionalni hotelski sajam zapošljavanja ove godine u četiri grada u regiji. Prijavljeno preko 3.400 kandidata

Prijavljeno preko 3.400 kandidata u potrazi za poslom u našem turizmu

Autor:  HrTurizam Promo

20. studenoga 2023.

Studeni 2023. biti će uzbudljiv za hotelske profesionalce u cijeloj regiji. Ove godine Regionalni hotelski sajam zapošljavanja u organizaciji Hotel Job Fair-a sajmom poslova održat će u četiri ključna grada u regiji. 

Sajam pruža kandidatima priliku da iz prve ruke ostvare kontakt s vodećim poslodavcima, otvarajući vrata ne samo sezonskom zapošljavanju, već i mogućnostima dugoročne karijere, dok za hotelske tvrtke Sajam poslova u hotelijerstvu predstavlja priliku da predstave svoj brend i privuku nove talente. 

Ova manifestacija, koja iz godine u godinu postavlja nove standarde, ove je godine privukla rekordnih 3.400 prijavljenih kandidata i više od 25 renomiranih hotelskih kuća iz regije.

Prvi sajam bit će u Beogradu ( 23. studenog - Hotel Mona Plaza ), a nakon toga slijedi Skopje ( 24. studenog - Hotel Holiday Inn ), Tirana ( 25. studenog - Hilton Garden Inn ) pa Podgorica ( 26. studenog - Hotel Podgorica ).

Želimo izraziti veliko zadovoljstvo i zahvaliti na ukazanom povjerenju koje naši kandidati i izlagači pokazuju svojim prijavama i potvrdama dolaska na sajam Hotel Job Fair-a, navodi Dunja Antonić iz Hotel Job Fair-a i dodaje:

"Izlagači su prepoznali kvalitetu našeg sajma jer pružamo hotelskim kućama brojne pogodnosti, pored smanjenih troškova zapošljavanja, imaju mogućnost direktnog pristupa velikom broju kandidata, promociju svojeg brenda na našim portalima, brži proces zapošljavanja i mogućnost umrežavanja sa kolegama iz hotelijerstva." ističe Antonić.

Prijavljeno preko 3.400 kandidata u potrazi za poslom u našem turizmu.

Na pitanje koliko se kandidat za posao prijavilo ove godine, Antonić navodi kako se ove godine prijavilo rekordnih 3.400 kandidata zainteresiranih za rad u hotelskoj industriji, što će zasigurno olakšati selekciju izlagačima iz ovako velikog bazena u potrazi za sezonskim i stalnim zaposlenjem.

370771033 315585510983912 3867564811507799684 n

Ove godine iz Hotel Job Fair-a najavili su i novosti u organizaciji, kao što su suradnju sa školama i fakultetima, čime omogućavaju učenicima završnih godina da započnu svoju potragu za poslovnim iskustvom i usavrše svoje vještine, stručne edukacije te organizirani prostor za pojedinačne intervjue s kandidatima.

"Primijetili smo iz godine u godinu da sajam kojeg organiziramo prije Novogodišnjih praznika, omogućava našim izlagačima da se na vrijeme opskrbe s radnom snagom i krenu s procesom kreiranja radnih dozvola, i time izbjegnu potencijalne komplikacije, a da svoj fokus usmjere na edukaciju i pripremu zaposlenika za predstojeću sezonu." istaknula je Antonić. 

Na sajmu će biti prisutne renomirane hotelske kuće iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore, kao što su ARENA TURIST, MASLINA RESORT, MONA PLAZA, FALKENSTEINER, KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC, LEMERIDIEN SPLIT, SUNČANI HVAR, TURIST HOTEL ZADAR, PETRAM RESORT, HELIOS FAROS (external Valamar), VILLA DUBROVNIK, HOTEL HVAR JELSA, AMINESS, ALPHA-HM AVRAM, LOSINJ JADRANKA TURIZAM, ONE & ONLY Portonovi, JADRAN HOTELI, MAISTRA, MAMA SHELTER i Meeting Point Hotelmanagement Croatia i još mnogi drugi koji su trenutno u procesu prijava.

Jedna od novosti su predavanja i prezentacije koje će se održati u Beogradu 23. studenog u hotelu Mona Plaza. Prezentacije će okupiti vodeće stručnjake iz hotelske industrije, koji će predstaviti i raspravljati o najnovijim trendovima i inovacijama u industriji

Imena predavača možete vidjeti na web stranici Hotel Job Fair-a .

"Imali smo dosta upita od strane Hotelijera iz Dubaija, koji su također u velikoj potrazi za radnom snagom iz naše regije, međutim ovaj sajam je predviđeni kao takav ostaje samo za regionalne hotelijere. Zato nam je daljini plan širiti Hotel Job Fair i na globalnoj razini. Očekujemo da će ovogodišnji Sajam Zapošljavanja biti izuzetno uspješan, pružajući izlagačima i kandidatima jedinstvenu priliku za povezivanje i ostvarenje njihovih profesionalnih i osobnih ciljeva." zaključuje Antonić.

Detalji o predavačima i programu dostupni su na službenim stranicama sajma. Prijava za sajam je obavezna, ali je ulaz na sajam besplatan.

Link za prijave izlagača i kandidata je ispod :

IZLAGAČI https://hotel-job-fair.com/exhibitors/

KANDIDATI https://hotel-job-fair.com/apply-now/

Autor:  HrTurizam Promo

20. studenoga 2023.