ryanair

Ryanair najavio nove dvije linije iz Zadra prema Velikoj Britaniji

Kako navodi Croatian Avioation, irski niskotarifni avioprijevoznik danas je u prodaju pustio dvije nove linije iz Velike Britanije prema Zračnoj luci Zadar za ljetnu sezonu 2022. godine. Obje linije...

Kako navodi Croatian Avioation, irski niskotarifni avioprijevoznik danas je u prodaju pustio dvije nove linije iz Velike Britanije prema Zračnoj luci Zadar za ljetnu sezonu 2022. godine.

Obje linije s prometom kreću već krajem ožujka sljedeće godine, a radi o se o redovnim linijama prema Birminghamu i Bournemouthu.

I dok redovnih linija iz Birminghama već ima prema hrvatskim zračnim lukama, ovo će biti prva linija jednog avioprijevoznika iz Bournemoutha prema Hrvatskoj. Radi se o zračnoj luci koja gravitira istoimenom gradu orijentiranom na turizam koji ima nešto manje od 200 tisuća stanovnika.

  • Linija Birmingham – Zadar – Birmingham u prometu će biti od 30. ožujka do 29. listopada 2022. dva puta tjedno, svake srijede i subote.
  • Linija Bournemouth – Zadar – Bournemouth u prometu će biti od 29. ožujka do 29. listopada 2022. dva puta tjedno, svakog utorka i subote.

Radi se o dodatnih 45 tisuća sjedala između Velike Britanije i Zadra, odnosno gotovo 130 povratnih letova više samo s ove dvije nove linije. Zadar trenutno ima u najavi sedam odredišta Ryanaira u Ujedinjenom Kraljevstvu za sljedeću ljetnu sezonu.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN