Ryanair pokreće 9 novih linija iz Zagreba

Irski niskotarifni avioprijevoznik ovog tjedna pokreće još devet novih linija iz zagrebačke zračne luke, radi se o linijama najavljenim u ožujku ove godine, javlja portal Croatian Aviation. Ryanair je...

Irski niskotarifni avioprijevoznik ovog tjedna pokreće još devet novih linija iz zagrebačke zračne luke, radi se o linijama najavljenim u ožujku ove godine, javlja portal Croatian Aviation.

Ryanair je već pokrenuo redovne letove na 6 linija, iz Zagreba za Brussels Charleroi, Milano Bergamo, London Stansted, Sofiju, Rim Ciampino i Goteborg, a ovog će tjedna s prometovanjem krenuti još 9 međunarodnih linija.

Kompanija će postepeno, iz dana u dan, uvoditi nove linije iz Zagreba prema sljedećim gradovima: Oslu (Zračna luka Torp), od srijede, 01.09., dva puta tjedno, srijedom i subotom, Parizu (Zračna luka Beauvais), od četvrtka, 02.09., dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, Karlsruheu, od četvrtka, 02.09., tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i subotom, Dortmundu, od petka, 03.09., dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, Memmingenu, od petka, 03.09., dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, Frankfurtu (Zračna luka Hahn), od petka, 03.09., tri puta tjedno, ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, Dusseldorfu (Zračna luka Weeze), od subote, 04.09., dva puta tjedno, utorkom i subotom, Podgorici, od subote, 04.09., dva puta tjedno, utorkom i subotom i Malmu, od subote, 04.09., dva puta tjedno, utorkom i subotom.

Ryanair će tako imati ukupno 15 redovnih linija iz Zagreba. 

Svakako preporučujem i da pročitate članak; Što morate znati prije prvog leta s Ryanairom, kako bi imali sve detalje na koje morate obratiti pažnju kada putujete s ovim avioprijevoznikom.

/ / / Sve što morate znati prije prvog leta s Ryanairom!

Foto: Ryanair


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN