Ryanair pokreće niskobudžetni smještaj “Ryanair Rooms”

Irska niskotarifna zrakoplovna tvrtka Ryanair nedavno je objavila skoru ponudu niskobudžetnog smještaja. “Ryanair Rooms” trebao bi zaživjeti početkom studenog ove godine i ponuditi svojim brojnim korisnicima široku lepezu hotela,...

Irska niskotarifna zrakoplovna tvrtka Ryanair nedavno je objavila skoru ponudu niskobudžetnog smještaja. “Ryanair Rooms” trebao bi zaživjeti početkom studenog ove godine i ponuditi svojim brojnim korisnicima široku lepezu hotela, hostela, vila za odmaranje i drugih vrsta smještaja. Iz Ryanaira pozivaju sve zainteresirane ponuđače smještaja da se jave sa svojim ponudama i postanu partner “Ryanair Rooms” s kojom će tvrtka proširiti svoju ponudu uz naravno najniže moguće cijene.
Ryanair je prva niskotarifna kompanija, koja je pokrenula je pravu revoluciju. S druge strane irski avioprijevoznik nikog ne ostavlja ravnodušnim. Unatoč popularnosti i velikom broju putnika, Ryanair je često kritiziran od strane svojih korisnika, ali i zaposlenika, no čini se kako je i u ovom slučaju negativan publicitet ipak dobar publicitet. Tvrtka bilježi nezadrživ rast i zaradu, a čini se kako će širenjem svoje ponude i niskim cijenama, Ryanair stati na žulj i brojnim ponuđačima smještaja u Europi i svijetu.
Nastavak politike niskih cijena najavio je i Kenny Jacobs iz Ryanaira:
“Od 1. studenog “Ryanair Rooms” omogućit će potrošačima veliku ponudu smještaja preko stranice Ryanair.com. Sve više naših korisnika traži da proširimo ponudu, a mi to vidimo kao prirodan napredak kako bi Ryanair.com postao Amazon avioprometa. “Ryanair Rooms” također označava promjenu u ponudi različitih tipova smještaja, od hotela s pet zvjezdica do obiteljskog smještaja. Nadamo se ponudama od zainteresiranih partnera koji nam žele pomoći kako bismo ponovno utjecali na putničko i turističko tržište”.

Ryanair

Povezane vijesti: