Ryanair uvodi nove linije iz Zadra za Hamburg, Koln i Nuremberg

Ryanair, vodeći europski avioprijevoznik, najavio je nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu i Nurembergu, i to dva puta tjedno od travnja.  Uz najnoviju prašku rutu, nove linije dio...

Ryanair, vodeći europski avioprijevoznik, najavio je nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu i Nurembergu, i to dva puta tjedno od travnja. 

Uz najnoviju prašku rutu, nove linije dio su Ryanairovog Ljetnog rasporeda za Zadar 2019, koji će uskoro biti najavljen. Ryanair će uskoro otkriti puni Ljetni raspored letova za Zadar 2019, a kako bi proslavio nove linije prema Njemačkoj, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019.

Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje tri nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu I Nuremburgu. Letovi kreću u travnju te će se odvijati dva puta tjedno kao dio našeg Ljetnog rasporeda za 2019. Naši korisnici u Hrvatskoj već sada mogu rezervurati karte do ovih triju novih aerodroma, sve do listopada 2019. Naš potpun raspored letenja će uslijediti.” izjavila je Ryanairova izvršna direktorica za prodaju i marketing Ivana Hanjs te dodala kako su u prodaju stvaili milijun sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019. 

 

Povezane vijesti: