Ribe, školjke, ali i pršut, sir i panceta othranili su naraštaje u Dalmaciji pa ne čudi kako je kulinarska tradicija postala i turistička gastroiskaznica ovog kraja.
Što budemo mi više gajili tradicionalne vrijednosti, naš tradicionalni način života i recepture hrane, i što budemo više proizvodili našu lokalnu hranu, toga će onda više biti i za goste.
Tada možda neće ni oni pribjegavati okusima ko...
Za nastavak čitanja pretplatite se na portal HrTurizam
Pretplatom dobivate mogućnost svaki dan čitati turističke poslovne vijesti, priče, trendove, analize, intervjue i kolumne iz hrvatskog turističkog poslovnog sektora.
Iza svakog autorskog članka stoje godine i godine iskustva, učenja te sati i sati provedeni u istraživanju, edukaciji i produkciji sadržaja.
Sve s ciljem kako bi vam isporučili potpune i provjerene informacije te donijeli širi kontekst turističkih vijesti i trendova.
To je vrijednost koju isporučujemo. Mi ćemo za tu vrijednost i dalje isporučivati kvalitetne turističke informacije kroz minimalno 1728 članaka godišnje.
HrTurizam - vaš izvor informacija iz poslovnog svijeta hrvatskog turizma.
Pretplatite se na sadržaj vodećeg turističkog b2b medija u Hrvatskoj.
Već imate korisnički račun?
Prijavi se
Premium