Sklopljeno strateško partnerstvo Festivala ULTRA Europe i AC Hotela by Marriott Split

U Splitu kreće ULTRA, kako do trodnevne VIP ulaznice i smještaja?

Autor:  HrTurizam.hr

10. srpnja 2024.

U utorak, 9. srpnja, u AC Hotelu by Marriott Split održana je svečana konferencija za medije u sklopu kojeg je najavljeno deseto izdanje Festivala ULTRA Europe.

To je ujedno bila i prilika za predstavljanje strateškog partnerstva između dvaju velikih brendova koji će na jubilarnoj godišnjici festivala elektronske glazbe Splićanima, ali i gostima iz cijeloga svijeta ponuditi sasvim novo korisničko iskustvo. 

Festival ULTRA Europe i AC Hotela by Marriott Split u tom smislu će surađivati u segmentu sponzorstva, logistike i smještajnih kapaciteta za goste i VIP sudionike festivala, a čime se trasira put posve novom turističkom doživljaju Splita.

"Split tijekom proteklog desetljeća održavanja Festivala ULTRA Europe nikad nije imao tako monumentalan hotel koji bi svojim kapacitetima i filozofijom evocirao identitet mladog i urbanog gosta. Upravo je to jedan od razloga što su se dva brenda spojila. Osim toga Dalmatia Tower u kojem je hotel smješten nalazi se u neposrednoj blizini Parka mladeži na kojem se održava festival, a zbog svoje visine na sam festival se pruža izniman panoramski pogled na grandiozne pozornice i festivalsku arenu čime svojim gostima pruža jedinstveno korisničko iskustvo", kazao je Joe Bašić ispred tvrtke MPG Live, ekskluzivnog organizatora ULTRA Europe. 

Generalni menadžer AC Hotela by Marriott Split, Damir Lukić, izrazio je zadovoljstvo sklopljenim partnerstvom najavivši i prigodne ponude za sve goste koji bi htjeli posjetiti ovogodišnji festival.

"Iznimno nam je zadovoljstvo što je AC Hotel by Marriott Split službeni hotel Festivala ULTRA Europe i to upravo na deseto jubilarno izdanje u Splitu. U tom smislu pripremili smo i posebne ponude u kojima nudimo glamurozan smještaj i trodnevnu VIP ulaznicu za festival", izjavio je Lukić.

Foto: Parlatina d.o.o.

Autor:  HrTurizam.hr

10. srpnja 2024.