Sveti Martin na Muri prva hrvatska destinacija koja je u potpunosti implementirala “Safe stay”

Sveti Martin na Muri postala je prva destinacija u kojoj svi turistički objekti primjenjuju zdravstvene i sigurnosne protokole za sprečavanje širenja virusa COVID-19 u sklopu “Safe stay in Croatia”...

Sveti Martin na Muri postala je prva destinacija u kojoj svi turistički objekti primjenjuju zdravstvene i sigurnosne protokole za sprečavanje širenja virusa COVID-19 u sklopu “Safe stay in Croatia” certifikata.

To znači da su svi sudionici u turizmu na razini destinacije zadovoljili uvjete za navedeni certifikat. “Propisanim protokolima obuhvaćeni su svi smještajni objekti u kojima se obavlja ugostiteljska djelatnost ili pružaju turističke usluge i sve ugostiteljski objekti na području destinacije Sveti Martin na Muri. Kompaktnost, sinergija i suradnja na razini destinacije još jednom su se pokazale kao ključne u ostvarivanju rezultata. Vidimo se u Safe stay Svetom Martinu na Muri” istaknuo je David Novinščak, direktor TZO Sveti Martin na Muri.

Ako se bavite turizmom, jednostavno morate imati spomenutu naljepnicu. Bez ikakve rasprave, jer to znači da se držite zadanih epidemioloških protokola i sigurnosti. Ako se želimo baviti turizmom onda je imperativ da svi u turizmu preuzmu oznaku Safe stay in Croatia.

Nakon što se prijavite i primite obavijest da ste uvršteni u popis nositelja nacionalne oznake sigurnosti Safe stay in Croatia, istodobno ćete zaprimiti i obavijest kako je oznaku u fizičkom obliku moguće preuzeti u lokalnoj turističkoj zajednici koja djeluje na području na kojem je se subjekt nalazi, odnosno gdje pruža usluge u turizmu. Oznake sigurnosti Safe stay in Croatia u fizičkom obliku su distribuirane prema regionalnim turističkim zajednicama koje daljnju distribuciju izvršavaju prema lokalnim turističkim zajednicama. 

Pored oznaka sigurnosti koje su dostupne u fizičkom obliku, svaki nositelj u elektroničkom obliku dobiti će i vektorski logotip certifikata. Upravo taj certifikat i oznaku trebate promovirati kroz sve svoje objave, komunikaciju i vizuale. Komunikacija je ključna.

Kao što znamo, primjena sigurnosnih i zdravstvenih protokola, percepcija sigurnosti i komunikacija, igrati će najvažniju ulogu ove godine.

Prema službenim informacijama Ministarstva turizma i sporta na današnji dan ukupno je zaprimljeno 10.205 prijava. Obrađeno je 9.905 subjekata, od kojih je već 8.650 subjekata dobilo oznaku sigurnosti. Prijaviti se možete i morate OVDJE

Budite sigurni kako će gosti tražiti oznaku Safe Stay in Croatia i interesirati se o svim sigurnosnim protokolima. Oni koji neće imati certifikat, neće ni imati goste ovog ljeta. Vrlo je jednostavno.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN