TEHNOLOGIJA U TURIZMU 2024. – Kako turistima ponuditi lokalno iskustvo?

Orioly pokreće svoj novi projekt kojim želi pomoći lokalnom turizmu. Naime radi se o prvom u seriji događaja, Tehnologija u turizmu 2024.  Zakazan za...

Autor:  HrTurizam.hr

27. veljače 2024.

Orioly pokreće svoj novi projekt kojim želi pomoći lokalnom turizmu. Naime radi se o prvom u seriji događaja, Tehnologija u turizmu 2024. 

Zakazan za 01. ožujka 2024. u Zagrebačkom inovacijskom centru(Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12, 1. kat), ovaj događaj ima za cilj približiti novosti i trendove korištenja tehnologije u turizmu 2024.

"Pozivamo sve one koji se bave prodajom i promocijom turističkih proizvoda lokalnog doživljaja, tura i događaja. Cilj nam je pokrenuti redovita druženja kroz koje će stručnjaci iz prakse prikazati kako poboljšati poslovanje korištenjem tehnologije." navode iz Orioly-a.

Pripremite se za dvije zanimljive panel rasprave na kojima će sudjelovati:

  • Jelena Holenko, direktorica turističke agencije Lynx and Fox, jedna od najpoznatijih vodičkinja u Hrvatskoj
  • Martina Lučić Čanak, direktorica konferencije BestStay i konzultantica za turizam
  • Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e i direktor turističke agencije Terra Travel
  • Goran Mrvoš, direktor IT tvrtke Infosit koja razvija rješenja za hotele i turistički sektor
  • Vladislav Valiček, digitalni project manager u Aminess Hotels & Resorts
  • Moderator: Ivan Ilijašić, Orioly

Tut 2024 final version large

Tema prvog panela je Primjena tehnologije u prodaji lokalnih doživljaja u 2024. gdje će stručnjaci iz industrije, uključujući Jelenu Holenko i Tomislava Faina, istražiti kako tehnologija preoblikuje rezervacije, korisnička iskustva i rješava izazove s kojima se suočava turistički sektor. 

Naziv teme drugog panela je Primjeri iz prakse: Prodaja lokalnog doživljaja unutar hotela. U ovom panelu ćemo otkriti najnovije trendove u hotelijerstvu s panelistima Martinom Lucić Čanak, Goranom Mrvošem i Vladislavom Valičekom. Raspravljat će o tome kako hoteli poboljšavaju iskustva gostiju s lokalnim doživljajima. 

Mjesta su ograničena stoga je prijava obavezna. Rezervirajte svoje mjesto na linku za prijavu: https://bit.ly/3SD59OW

Autor:  HrTurizam.hr

27. veljače 2024.