Terme Tuhelj otvaraju prvi kamp s 5* u kontinentalnoj Hrvatskoj

U sklopu poznatog Vodenog planeta Terme Tuhelj, uskoro će se otvoriti i luksuzni kamp s pet zvjezdica – Kamp Terme Tuhelj 5*. Kako ističu iz Terma Tuhelj, planirano je...

U sklopu poznatog Vodenog planeta Terme Tuhelj, uskoro će se otvoriti i luksuzni kamp s pet zvjezdica – Kamp Terme Tuhelj 5*.

Kako ističu iz Terma Tuhelj, planirano je ukupno 56 kamp mjesta raspoređenih u dvije zone, koje ukupno čine oko 20 tisuća četvornih metara. U kampu će se dodatno nalaziti restoran i bar, kamp servis, prostor za kupanje kućnih ljubimaca, sanitarne prostorije prilagođene osobama s invaliditetom, obiteljske kupaonice, svlačionice, igralište za djecu, tereni za golf i tenis.

Ukupno 20 parcela bit će otvoreno tijekom cijele godine dok će ostale parcele gostima biti na raspolaganju za vrijeme toplijih mjeseci.

Novi Kamp Terme Tuhelj 5* nudit će cjelovit doživljaj za putnike svih profila i afiniteta, od onih koji traže opuštajuću atmosferu, harmoniju i povezivanje s prirodom, ljubitelja aktivnog odmora koji žele stalno biti u pokretu, do gostiju u potrazi za luksuznim pogodnostima i suvremenim trendovima koje su se do sada uglavnom vezivale uz hotelski smještaj. 

Turistički trendovi pokazuju da je ovakav oblik kampiranja posebno atraktivan milenijalcima koji su danas najbrojniji svjetski putnici. Njih čak 53 posto navode sve oblike kampiranja kao prvi izbor na svojim putovanjima. Novim adutom ne prilagođavamo se samo trendovima i željama gostiju, nego širimo ponudu na nove proizvode i podižemo ljestvicu kvalitete u svijetu kampiranja“, ističe Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj.

Svi gosti kampa u cijenu će imati uključeno neograničeno kupanje na Vodenom planetu pa će tako naročito obitelji s djecom uživati u kupanju na vanjskim i unutarnjim bazenima te brojnim vodenim atrakcijama. 

Prednost novouređenog kampa Terme Tuhelj je blizina ostalih sadržaja koji su gostima na raspolaganju: unutarnji i vanjski bazeni, wellness sadržaji u sklopu hotela te gastronomski doživljaji brojnih restorana. Blizina autoputa svakako je veliki plus što će omogućiti brojnim stranim turistima predah od putovanja. „Kroz ljetni period očekujemo goste u tranzitu koji dolaze iz Njemačke, Poljske, Skandinavskih zemlja, Češke kao i goste iz Slovenije, Austrije, Italije i zemlja Beneluxa koji uživaju u kampiranju i odmoru u prirodi“ – ističe Čretnik.

Investicija od dva i pol do tri milijuna eura

U 2020. kamp Terme Tuhelj dobiti će svoj nastavak. Druga faza uključivat će izgradnju luksuznog naselja s 30 luksuznih kućica za obitelji i parove kao i dodatnih sadržaja koji će obiteljima omogućiti pravi obiteljski doživljaj, a parovima uživanje u wellness sadržajima u prirodi. Taj dio kampa radit će kroz cijelu godinu, kao i 20 kamp parcela koje će biti otvorene u prvoj fazi.

Ukupna vrijednost investicije iznosit će između dva i pol i tri milijuna eura, ovisno o visini ulaganja strateškog partnera s kojima su Terme Tuhelj u trenutnim pregovorima.

Foto: Terme Tuhelj 

Povezane vijesti: