Tijekom studenog Croatia Airlines povezivat će Hrvatsku sa 12 međunarodnih destinacija

Unatoč epidemiološkoj situaciji i otkazivanjima letova od strane mnogih kompanija Croatia Airlines najavila je Zimski red letenja prema 12 europskih odredišta. U studenom ove godine, kada je na snazi...

Unatoč epidemiološkoj situaciji i otkazivanjima letova od strane mnogih kompanija Croatia Airlines najavila je Zimski red letenja prema 12 europskih odredišta.

U studenom ove godine, kada je na snazi Zimski red letenja, Croatia Airlines nastavlja povezivati Hrvatsku s europskim metropolama i prometnim čvorištima, dok će se zračna povezanost unutar Hrvatske putnicima i nadalje osiguravati letovima u domaćem redovitom prometu. 

Tijekom studenog zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika povezivat će Hrvatsku izravno sa 12 međunarodnih odredišta (Frankfurt, Amsterdam, London, Pariz, Zürich, Bruxelles, Kopenhagen, Rim, München, Beč, Sarajevo, Skopje), dok se putnicima iz navedenih prometnih čvorišta i nadalje pružaju povoljne mogućnosti priključnih letova diljem svijeta, osobito na letovima partnera Croatia Airlinesa iz udruge Star Alliance.  

U međunarodnom redovitom prometu glavni grad Hrvatske Zagreb bit će izravno povezan s 12 europskih odredišta, a iz Splita će se letjeti u 2 europske metropole Frankfurt i München. 

U domaćem redovitom prometu zrakoplovi Croatia Airlinesa povezivat će Zagreb s Dubrovnikom i Splitom te Zadrom i Pulom.

Foto: Croatia Airlines FB

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN