Tomislav Akrap i dalje voditelj Grupacije pružatelja usluga smještaja na plovilima – charter pri ŽK Split

Jučer, 28. studenoga u Županijskoj komori Split održana je 20. sjednica Grupacije pružatelja usluga smještaja na plovilima – charter pri Županijskoj komori Split. Na sjednici Grupacije raspravljalo se o...

Jučer, 28. studenoga u Županijskoj komori Split održana je 20. sjednica Grupacije pružatelja usluga smještaja na plovilima – charter pri Županijskoj komori Split.

Na sjednici Grupacije raspravljalo se o protekloj sezoni i o problemima s kojima su se suočavali: e-visitor za nautiku, novi Pravilnik o uvjetima za obavljanje djelatnosti iznajmljivanja plovila sa ili bez posade i pružanje usluge smještaja gostiju na plovilu (NN 42/2017), nova Uredba o utvrđivanju boravišne pristojbe za 2018. godinu, te problemi radne snage, a razgovaralo se i o mogućim rješenjima istih, te su dogovorene i promotivne aktivnosti za sezonu 2018./2019.

Kako je sjednica bila i izbornog karaktera, na njoj je dosadašnjem voditelju Grupacije, Tomislavu Akrapu iz tvrtke Niva d.o.o. povjeren drugi mandat, a za zamjenika voditelja je izabran Jakov Bogdanović iz tvrtke Cata sailing d.o.o.

 

Povezane vijesti: