Total Croatia News pokrenuo Viber zajednicu za najnovije turističke informacije

Total Croatia Travel INFO naziv je zajednice kojom Total Croatia News, news portal s vijestima iz Hrvatske, na engleskom jeziku, želi zainteresiranima pružiti odgovore na jednostavna pitanja poput: tko...

Total Croatia Travel INFO naziv je zajednice kojom Total Croatia News, news portal s vijestima iz Hrvatske, na engleskom jeziku, želi zainteresiranima pružiti odgovore na jednostavna pitanja poput: tko može prijeći granicu, koji je postupak, gdje pronaći informacije o putovanju autobusom itd. Prema riječima vlasnika portala Paula Bradburiya, sve je veći broj ljudi zbunjeno zbog nedostatka informacija, pa je kako sam kaže, vrijeme za promjenu smjera.

“Razgovarao sam s raznim ljudima koji su povezani s najnovijim informacijama i imamo sve kontakte nadležnih ministarstava. Stoga smo odlučili pokrenuti Viber zajednicu, Total Croatia Travel INFO, gdje ćemo objavljivati ​​najnovije informacije koje imamo”, izjavio je Bradbury i dodao kako će se truditi odgovoriti na sva pitanja postavljena u ovoj grupi, odnosno zajednici, a ako ih ne budu imali, dat će kotankt podatke nadležnog ministarstva ili službenog tijela s kojima treba razgovarati.

Cijela ideja i priča oko osnivanja Viber zajednice započela je brzo nakon što je Bradbury bio na slovenskoj granici, nakon čega se susreo s, kako sam kaže, dvoje vrlo pametnih mladih pripravnika koji uče kako izgraditi Viber zajednicu.

Dakle, želite li znati najnovije informacije ili ih možda možete dati i time pomoći članovima zajednice, prihvatite pozivnicu i pridružite se Viber grupi na ovoj poveznici.

Povezane vijesti: