Dubrovačko-neretvanska županija donijela odluku o visini turističke pristojbe za 2021. godinu

Na sjednici Dubrovačko-neretvanske županijske skupštine donesena je Odluka o visini turističke pristojbe i visina godišnjeg paušalnog iznosa turističke pristojbe za gradove i općine na području Dubrovačko-neretvanske županije za 2021....

Na sjednici Dubrovačko-neretvanske županijske skupštine donesena je Odluka o visini turističke pristojbe i visina godišnjeg paušalnog iznosa turističke pristojbe za gradove i općine na području Dubrovačko-neretvanske županije za 2021.

Za područje Grada Dubrovnika pristojba po osobi će od 1. travnja do 30. rujna iznositi 20 kuna, a za ostalo razdoblje 14 kuna, dok će godišnji paušalni iznos turističke pristojbe za smještaj u domaćinstvu po smještajnoj jedinici iznositi 500 kuna.

U Gradu Korčuli će u 2012. godini turistička pristojba iznositi 14 kuna u sezoni i 10 izvan sezone, dok će godišnji paušal iznositi 500,00 kuna.

Izvor: Dubrovačko-neretvanska županija

U prilogu donosimo Odluku o visini turističke pristojbe po osobi i noćenju i visini godišnjeg paušalnog iznosa turističke pristojbe za gradove i općine na području Dubrovačko-neretvanske županije za 2021. godinu.

( Gradovi Ploče, Metković i Opuzen, te općine Blato, Dubrovačko primorje, Janjina, Kula Norinska, Konavle, Lastovo, Lumbarda, Mljet, Orebić, Slivno, Pojezerje, Smokvica, Ston, Trpanj, Vela Luka, Zažablje i Župa Dubrovačka )

PRILOG: Odluka o visini turističke pristojbe za 2021. godinu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji / Izvor: Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: Pixabay.com

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN