U samom srcu Pule održava se Pula Jazz Festival

Vrhunac turističke sezone obilježit će dvije nezaboravne večeri pod zvjezdanim nebom ispunjene bogatim zvucima namijenjenim najprofinjenijim poznavateljima vrhunske glazbe – Jazz glazbe. U prekrasnom ambijentu gradskog vrta očekuju Vas...

Vrhunac turističke sezone obilježit će dvije nezaboravne večeri pod zvjezdanim nebom ispunjene bogatim zvucima namijenjenim najprofinjenijim poznavateljima vrhunske glazbe – Jazz glazbe.

U prekrasnom ambijentu gradskog vrta očekuju Vas trenuci izražajne prezentacije i čiste kreativnosti. Iskrena komunikacija isprepletene iznenađenjima, šalama i anegdotama samih glazbenika začinjena bogatom ponudom vina i gurmanskih delicija “Made in Istra”. Sve to nudi Pula Jazz Festival koji se održava u samom srcu Pule, 14. i 15. kolovoza.2016.godine.

PJF vizual

Dva dana za redom na ljetnoj terasi Doma Hrvatskih Branitelja nastupit će afirmirane svjetske zvijezde jazz i etno izričaja, a headliner prve večeri – istinski dragulj s Jamajke, pjevač Roy Young. Glavni izvođači druge večeri biti će etno-jazz ansambl “Orlan” Olega Kireyeva, virtuozi stapanja etno i jazz nota u savršenu melodiju. Kulminacija gala koncerta svakako će biti nastup svih izvođača festivala. Dosegnite eleganciju, sklad i kulturu jazza na ljetnom Istra jazz festivalu!

Organizatori Pula Jazz festivala je neprofitna udruga Kulturna Inicijativa čija je osnovna ideja vodilja približavanje jazz i improvizirane glazbe širem auditoriju slušatelja, stvaranje okruženja pogodnog za kreativnu komunikaciju te razmjenu kulturnih iskustva i saznanja iz područja glazbe i umjetnosti općenito. Kultura provođenja jazz festivala u Europi broji više od 60 godina, a želja je udruge u Puli posaditi i njegovati oazu jazz izričaja koja će iz godine u godinu rasti, razvijati se i pridonositi cjelokupnoj kulturnoj sceni grada.

Dok čekamo početak Pula Jazz festivala opustite se na minutu uz Roy-a Young-a kojeg čekamo u Puli

Povezane vijesti: