U Splitu restorani i barovi radit će do ponoć, a vikendom do 02.00 sati

Na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Splita održano je drugo čitanje Prijedloga Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti na području grada Splita. Prijedlogom se želi uvesti red oko radnog vremena restorana...

Na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Splita održano je drugo čitanje Prijedloga Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti na području grada Splita. Prijedlogom se želi uvesti red oko radnog vremena restorana i barova u gradu Splitu, u vremenskom periodu od 01.srpnja do 31.kolovoza.

Splitski vijećnici jednoglasno su donijeli odluku o ugostiteljskoj djelatnosti na području Grada Splita, a koja je donosi da ugostiteljski objekti radnim danom rade do ponoći ( 06:00-00:00 ), a petkom i subotom i dan uoči blagdana do dva sata ujutro ( 06:00-00:02). Također, donesena je odluka da se glazba na štekatima može puštati do 23.30 sati.

Prijedlog je jednoglasno usvojen, no odluka će biti donesena na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća, zbog tehničke pogreške. Naime, odluka za sada nije važeća jer se u službenim dokumentima zbog “tehničke pogreške” glasalo za radno vrijeme kioska, umjesto barova i restorana.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN